Lukitsemattomien aarrearkkujen avaaminen

Jos haluat nähdä arkkujesi sisällön, avaa näkymä Aarrearkut tilisi osiosta Oma Stars-tili. Siellä voit valita avattavat arkut niiden saatavuustilan mukaan:

• Vihreä lukko tarkoittaa, että voit avata arkun.
  • Keltainen tiimalasi tarkoittaa, että arkku on yhä lukittu. Sen avautumispäivä näytetään alapuolella.

Valitse arkku vihreällä lukolla avataksesi sen ja nähdäksesi sen sisällön.

Voit myös seurata arkkujasi milloin tahansa klikkaamalla etenemispalkkia.