Pelaaminen uudestaan GDPR-asetuksen mukaisen tietojen poiston jälkeen

Tietosi eivät ole enää saatavilla, jos suljemme tilisi ja poistamme henkilötietosi yleinen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Kuinka voin pelata uudelleen sivustollanne?

Voit luoda uuden tilin tiedoillasi, mutta käyttäen toista käyttäjätunnusta. Seuraa näitä ohjeita:

  1. Käynnistä ohjelmistomme uudestaan.
  2. Valitse aulan oikeassa yläkulmassa "Liity nyt".
  3. Seuraa näytön ohjeita luodaksesi uuden tilin.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit