Muokkaa panostussäätimen asetuksia

Panostussäätimen asetuksilla voit räätälöidä säädintä helposti. Sen avulla mahdollistat haluamasi summan nopean panostuksen.

Valitse pääaulassa:

• Lisää → Asetukset → Pelaaminen → Panostussäädin

Panoksen kasvatusasetuksella voit valita haluatko kasvattaa panoskokoa isoissa blindeissä vai pienissä blindeissä.

Kun asetus "Hyppää klikattuun kohtaan" on päällä ja klikkaat palkkia, säädin liikkuu klikkaamaasi kohtaan – se auttaa nopeassa panoksen muutoksessa. Jos tämä vaihtoehto ei ole päällä, klikkaus liikuttaa säädintä yhden suuren tai pienen blindin verran riippuen valitsemastasi "Asteittaisen muutoksen" asetuksesta.

"Käännä hiiren rulla" kääntää hiiren rullan toiminnan. Vieritys ylös pienentää panoksen kokoa ja vieritys alas kasvattaa sitä.

Asetuksen "Panostussäätimen pikanäppäimet" aktivointi näyttää panoskoot painikkeissa panossäätimen yläpuolella. Niiden valitseminen pöydässä vaihtaa nopeasti haluamasi panostuksen määrää.