Windowsin käyttöoikeusongelma – täysi uudelleenasennus – virhe 2/79

Jos kohtaat ongelmia ohjelmistossamme, esimerkiksi:

• Virhe 2/79, "Käyttö estetty" tai vastaava virhe.
  • Et voi tallentaa tai käyttää käsihistorioita, pelaajamerkintöjä jne.

Tämä voi tarkoittaa, että ohjelmistollamme ei ole riittäviä Windowsin käyttöoikeuksia. Ohjelmistomme täydellisen uudelleenasentamisen pitäisi korjata ongelma.

Tässä ohjeet:

Tee ensimmäiseksi varmuuskopio asetus- ja pelaajamerkintätiedostoistasi (tarpeen mukaan). Niiden tiedostonimet ovat:

• Asetustiedosto: user.ini tai user
  • Pelaajamerkinnät: notes.user.xml (missä "user" on käyttäjätunnuksesi)

Pelaajamerkintätiedosto näkyy vain, jos olet tallentanut muistiinpanoja tai merkintöjä muista pelaajista pokeripöydissä. Jos et tee merkintöjä pelaajista, tallenna kopio vain asetustiedostostasi.

Vaihe 1: käyttäjätiedostojen varmuuskopiointi

Tee tämä avaamalla ohjelmistomme (jos mahdollista) ja seuraamalla näitä vaiheita:

Ohje → Avaa Asetukset-kansio

Hae tiedostot ja kopioi ne turvalliseen väliaikaiseen paikkaan.

Jos et voi avata ohjelmistoa, sinun täytyy hakea tiedostot manuaalisesti navigoimalla asetuskansioon.

1. Paina Windows-näppäin + R (samaan aikaan)
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:
    %USERPROFILE%\AppData\Local
  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio
  4. Hae tiedostot user.ini tai user ja notes.user.xml (jos saatavilla)
  5. Kopioi tiedostot turvalliseen väliaikaiseen sijaintiin (työpöytä on hyvä valinta)

Kun olet kopioinut kyseiset tiedostot, poista ohjelmistomme asennus.

Vaihe 2: poista ohjelmistomme

Jos sinulla on Windows 10, avaa:

Asetukset → Sovellukset → Sovellukset ja ominaisuudet

Hae hakutoiminnon avulla ohjelmistomme tai vieritä luetteloa alas. Valitse sen jälkeen ohjelmisto ja klikkaa "Poista asennus".

Jos sinulla on Windows 8, avaa:

Asetukset → Ohjauspaneeli → Ohjelmistot

Poista kaikki ohjelmistomme osat

Jos sinulla on Windows Vista tai Windows 7, avaa:

Ohjauspaneeli → Ohjelmistot → Poista ohjelmisto

Poista kaikki ohjelmistomme osat

Vaihe 3: poista ohjelmatiedostot

Poista seuraavaksi kaikki ohjelmatiedostot suoraan ohjelmistomme asennuskansiosta. Oletuskansio on C:\Program Files (x86)\PokerStars\

Sinun täytyy myös poistaa asetustiedostot. Etsi nämä tiedostot avaamalla asetuskansio vaiheessa 1 esitetyllä tavalla. Kun olet löytänyt kansion, poista kaikki sen sisältämät tiedostot.

Vaihe 4: käyttäjän ja ohjelmiston käyttöoikeudet

Varmista, että olet kirjautunut Windows-tilille ylläpitäjän oikeuksilla.

Tarkista, että käyttäjätilien valvonta (UAC) on päällä.

1. Hae Windowsin haussa "UAC".
  2. Valitse "Muuta käyttäjätilin hallinta-asetuksia".

Jos liukupalkin asetuksena on "Oletus", siirry seuraavaan vaiheeseen. Muussa tapauksessa vaihda asetukseksi "Oletus", klikkaa "OK" ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Vaihe 5: lataa ohjelmistomme

Lataa ohjelmistomme asennustiedosto sivustoltamme.

Asenna ohjelmisto asennuksen aikana oletuskansioon C:\Program Files (x86)\

Jos haluat hiljentää UAC:n ilman sen pois päältä laittamista, kolmannen osapuolen ohjelmat voivat auttaa siinä. Löydät nämä työkalut Google-haulla "UAC silent mode".

Vaihe 6: tiedostojen palautus

Muista lopuksi palauttaa tiedostot uudelleenasennuksen jälkeen:

Ohje → Avaa Asetukset-kansio.

Sulje ohjelmistomme ja kopioi tiedostot takaisin kansioon (jos sinulta kysytään tiedostojen ylikirjoituksesta, hyväksy ylikirjoitus).

Jos ongelma jatkuu, tietoturvaohjelmisto saattaa häiritä ohjelmistoamme. Tässä tapauksessa ilmoita käyttämäsi tietoturvaohjelmiston nimi ja versio Toisin sanoen palomuurit, verkkosuodatusohjelmistot tai virustutkat (esim. Kaspersky, Norton Internet Security jne.).