Ongelmat ohjelmiston lataamisessa Windowsille tai Macille

Jos et voi ladata ohjelmistoamme, kokeile seuraavia keinoja:

• Käytä eri nettiselainta (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari jne.) ja yritä ladata asennustiedosto.
  • Tyhjennä välimuisti ja väliaikaiset Internet-tiedostot. Voit katsoa ohjeet tästä WikiHow-artikkelista.
  • Sulje lataustenhallintaohjelma (jos sinulla on sellainen) ja koeta uudelleen.

Jos tämä ei auta, sinun täytyy lähettää meille lisätietoja:

• Vastaanottamasi virheilmoitus täsmällisesti.
  • Käyttöjärjestelmäsi, esim. Windows 10, Vista, Mac OSX jne.
  • Nettiselain ja versio, esim. Chrome 80.0.3987.132, Safari 12.x jne.
  • Nykyinen sijainti.
  • Käytätkö palomuuria tai lataustenhallintaohjelmaa?

Kun olemme saaneet nämä tiedot, tutkimme ongelman ja annamme lisäohjeita.

Huomaa:
Tarjoamme linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille ja tuotteisiin pelaajillemme. The Stars Group ei kuitenkaan tue tai ota vastuuta näiden The Stars Groupista riippumattomien tuotteiden tai sivustojen käyttämisestä. Kaikkien ilmoitettujen tietojen tai tuotteiden käyttö on omalla vastuullasi.