Haasteisiin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu haasteisiin seuraavalla tavalla:

1. Avaa tilisi osio "Haasteet".
  2. Valitse "Avaa" haasteessa, johon haluat osallistua.
  3. Ilmoittaudu valitsemalla "Aloita".

Tämän tekeminen on tärkeää, että pelaamisesi lasketaan varmasti vastaavan haasteen viimeistelemiseen.

Ohjeet "Haasteet"-ikkunan avaamiseen:

• Työpöytäohjelmisto: Klikkaa sisäänkirjautumisen jälkeen "Haasteet"-kuvaketta näytön oikean puolen valikosta, jolloin avautuu uusi ikkuna.
  • Mobiilisovellus: Valitse "Oma Stars-tili" → "Haasteet".

Jos selaat nettisivustoamme ja haluat avata "Haasteet"-ikkunasi, klikkaa alla olevaa painiketta:

Haasteikkuna

Täältä löydät myös jokaisen saatavilla olevan haasteen tarkat vaatimukset, palkintotietoa ja muuta olennaista tietoa.