Chatti-ikkunan näyttövalinnat – irrotus, ryhmitys, lukitseminen ja uudelleenliittäminen

Irrotetun chatin asetuksilla voit ryhmittää eri pöytien chatti-ikkunat yhteen ikkunaan, jonka voit sijoittaa minne tahansa näytölläsi. Voit asettaa sen päälle klikkaamalla chatti-ikkunan yläosassa olevaa nuoli-ikonia.

Kun chatti-ikkunasi on irrotettu, voit kiinnittää sen takaisin milloin vain klikkaamalla uudestaan nuoli-ikonia.

Irrotetun chatti-ikkunan nuoli-ikonin vieressä on hammasratasikoni, joka tarjoaa vaihtoehdot Irrota chat automaattisesti ja Liitä kaikki irrotetut chatti-ikkunat.

Jos liität kaikki chatti-ikkunat, näytettävä chatti riippuu valitsemastasi pöydästä. Mutta jos valitset Lukitse pöytä, kyseisen pöydän chatti pysyy näkyvissä koko ajan.

Kun chatti on irrotettu, kaikki normaalin chatin vaihtoehdot, kuten kädet, pelaajamerkinnät, tilastot ja pöytätiedot, ovat saatavilla.