Raportoi chattiongelmista

Koska käynnissä on samanaikaisesti niin monia pöytiä ja chatteja, me olemme riippuvaisia sinun kaltaisista pelaajista chattien seurannassa ja rikkomuksien raportoinnissa. Voit tehdä sen seuraamalla alla olevia vaiheita.

Sivusto
  1. Ohje
  2. Ota yhteyttä
Työpöytäohjelmisto
  1. Ohje
  2. Ota yhteyttä
Mobiilisovellus
  1. Täppää valikkoa (Android) tai Lisää (iOS) ja sen jälkeen:
  2. Asetukset ja työkalut → Asiakaspalvelu → Ota yhteyttä asiakaspalveluun
PokerStars Next Gen
  1. Täppää Tili-kuvaketta ja sen jälkeen:
  2. Apua → Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Valitse lomakkeen avaamisen jälkeen kieli ja sitten:

• Kategoria: Pokeri
  • Alakategoria: Raportoi chattirikkomus

Kirjoita viestisi (sisällytä raportoimasi henkilön käyttäjätunnus ja chatti) ja valitse Lähetä.

Muista raportoidessasi chattirikkomuksista:

• Raporttisi tarkastaa chattien asiantuntija, joten valitse sopiva kategoria ja alakategoria yhteydenottokaavakkeessa. Muissa ongelmissa voit valita muita kategorioita.
  • Kun tarkastamme chatin, me tarkastamme kaikkien pelaajien chatin ja vastaamme sen mukaan. Turvallisuussyistä johtuen emme julkista chattitutkimuksen tuloksia.
  • Chattisäännöt eivät yleisesti päde Home Games -kotipeleissä.