Leikkirahamerkkien osto-ongelmat Macilla teknisen virheen vuoksi

Virhe: "Pyyntöäsi ei voitu käsitellä teknisen virheen vuoksi. Palaa takaisin ja yritä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä tekniseen tukeen."

Jos sait yllä olevan virheen yrittäessäsi ostaa leikkirahamerkkejä Macillasi, luultavasti Safari-selain estää kolmannen osapuolen evästeet

Ota evästeet käyttöön ja korjaa virhe noudattamalla alla olevia vaiheita.

Safari 5.1 ja uudemmat:

1. Avaa Safari, klikkaa näyttösi vasemmassa yläkulmassa Safari ja valitse Asetukset.
  2. Valitse asetuksissa Yksityisyys ja kohdassa Estä evästeet vaihtoehto Ei koskaan.

Safari 5.0.x ja vanhemmat:

1. Klikkaa Safari-valikkoa Safarissa.
  2. Klikkaa valikossa vaihtoehtoa Asetukset – uusi ikkuna avautuu.
  3. Klikkaa Tietoturva-kuvaketta lähellä ikkunan yläosaa.
    Valitse Hyväksy evästeet -kohdassa Aina tai Vain käyttämiltäsi sivustoilta.
  4. Tallenna muutokset klikkaamalla OK.

Selaimesi pitäisi nyt hyväksyä kaikki kolmannen osapuolen evästeet ja antaa sinun suorittaa ostoksesi loppuun.