Ohjeet turnausyhteyden katkeamisen varalta (työpöytäohjelmisto)

Jos yhteytesi katkeaa turnauksesta, käynnistä ohjelmisto uudelleen. Kun yhteytesi on muodostunut uudelleen, avaa aulanäkymä ja valitse:

1. Työkalut
  2. Pelini ja lippuni
  3. Rekisteröityneenä turnauksiin

Voit myös käyttää pikanäppäimiä "Ctrl" + "R" Windowsissa tai "Cmd" + "R" Macilla.

Näet turnaukset, joihin olet rekisteröitynyt. Valitse turnaus, jota olit pelaamassa, ja klikkaa "Avaa" liittyäksesi siihen takaisin.

Lopuksi, myös muut sovellukset ja sivustot voivat vaikuttaa turnauskokemukseesi. Suosittelemme tekemään seuraavat asiat:

• Rajoita avoinna olevien sovellusten ja verkkosivujen määrää.
  • Vältä median suoratoistoa ja suurten tiedostojen lataamista pelatessasi.