Sähköpostiosoitteesi vaihtaminen

Jos haluat päivittää sähköpostiosoitteesi, kirjaudu tilillesi ja noudata alla olevia ohjeita käyttämäsi alustan mukaan:

Työpöytäohjelmisto
  1. Avaa "Asetukset"
  2. Valitse "Tilin tiedot"
  3. Valitse "Sähköposti"
  4. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi
  5. Vahvista valitsemalla "ASETA"

Katso opastusvideo (vain englanniksi) klikkaamalla toistopainiketta.

Mobiilisovellus

Jos käytät PokerStars NextGen -sovellusta:

• Tili-kuvake
  • Henkilötiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Syötä uusi sähköpostiosoitteesi
  • Vahvista valitsemalla Aseta

Jos käytät perinteistä sovellustamme, avaa Valikko (Android) tai Lisää (iOS):

1. Valitse "Asetukset ja työkalut"
  2. Avaa "Tili"
  3. Valitse "Vaihda sähköpostiosoite"
  4. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi
  5. Vahvista valitsemalla "VAHVISTA JA LÄHETÄ"

Katso opastusvideo (vain englanniksi) klikkaamalla toistopainiketta.

Sivusto

Jos käytät nettisivustoamme, paina alla olevaa painiketta, kirjaudu sisään ja seuraa annettuja ohjeita:

Web-kassa

Saat uuteen sähköpostiosoitteeseesi 4-numeroisen vahvistuskoodin. Kun olet saanut sen, palaa käyttäjätilisi sähköpostiosioon. Paina "Vahvista sähköpostiosoite" ja syötä annettu koodi.