Etsi toinen pelaaja

Etsi toinen pelaaja kirjautumalla sisään ja seuraamalla seuraavia ohjeita:

Työpöytäohjelmisto

Valitse päänäkymässä:

1. Lisää
  2. Työkalut
  3. Etsi...
  4. Pelaaja

Windows-tietokoneella voit myös käyttää CTRL+F-pikanäppäimiä.

Mobiili
  1. Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS
  2. Valitse "Haku".
  3. Käytä hakukenttää osion "Pelaajat" alla.

Huomaa, että PokerStars Next Gen -sovelluksessa ei ole tällä hetkellä pelaajahakutoimintoa.

Jos hakusi ei tuota yhtään tuloksia, se tarkoittaa, että pelaaja on joko:

• Tällä hetkellä offline
  • Online, mutta ei istumassa missään pöydässä
  • Pelaamassa Home Game -kotipeliä
  • Aktivoinut valinnan Piilota etsi-toiminnolta

"Piilota etsi-toiminnolta" estää muita käyttämästä "Etsi pelaaja" -työkalua käyttäjän löytämiseksi. Voit aktivoida tämän vaihtoehdon valitsemalla:

Työpöytäohjelmisto
  1. Lisää
  2. Asetukset
  3. Tilin tiedot
  4. Piilota etsi-toiminnolta
Mobiili
  1. Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS.
  2. Asetukset ja työkalut
  3. Yleiset asetukset
  4. Piilota etsi-toiminnolta

Ystäväsi eivät voi löytää sinua, vaikka he etsisivät sinua, kun tämä valinta aktivoitu. Ota toiminto pois käytöstä toistamalla yllä mainitut vaiheet ja poista valinta tämän toiminnon kohdalta.