"Hakemisen" ominaisuudet

Mitä haluat löytää?

Turnausliput

Valitse Oma Stars-tili → Turnausliput. Kun valitset lipun, näet kaikki rekisteröitymiseen hyväksyttävät turnaukset.

Katso opastusvideo (vain englanniksi) klikkaamalla toistopainiketta!

Työpöytäohjelmisto:

Mobiili:

Turnaukset
  • Työpöytäohjelmisto: Lisää → Työkalut → Hae... → Turnaus → Syötä kenttään turnaustunnus. Voit myös käyttää pikanäppäimiä "Ctrl + T".
  • Mobiili: Voit hakea turnausta tekstihaulla pokeriaulassa olevan suurennuslasikuvakkeen avulla.

Katso opastusvideo (vain englanniksi) klikkaamalla toistopainiketta!

Työpöytäohjelmisto:

Mobiili:

Turnaukset, joihin olet rekisteröitynyt
  • Työpöytäohjelmisto: Avaa Lisää → Työkalut → Omat pelit ja liput → Rekisteröitynä T... Voit myös käyttää pikanäppäimiä "Ctrl + R".

Työpöytäkone
  • Mobiili: Turnausrekisteröintisi näkyvät Pokeri-etusivun osiossa Pelini. Jos et ole rekisteröitynyt turnauksiin, tämä osio on piilossa.

Mobiilisovellus
Toinen pelaaja
  • Työpöytäohjelmisto: Valitse Lisää → Työkalut → Hae → Pelaaja. Voit myös käyttää pikanäppäimiä "Ctrl + F".
  • Tämä ominaisuus ei ole saatavilla mobiililla.
Team PokerStars -pelaaja
  • Työpöytäohjelmisto: Valitse Lisää → Työkalut → Hae → Team PokerStars Pro. Voit myös käyttää pikanäppäimiä "Ctrl + P".
  • Tämä ominaisuus ei ole saatavilla mobiililla.