Palomuurin asetukset, jotta ohjelmistollamme on oikeus olla yhteydessä palvelimeen.

Oikeat palomuurin asetukset ovat tärkeitä, jotta ohjelmistomme saa oikeuden olla yhteydessä palvelimeen.

Palomuurin ohjauspaneelissa on luettelo ohjelmista ja jokaisen ohjelmatiedoston oikeuksista. Nämä oikeudet asetetaan oletuksena, kun ajat ohjelmaamme ensimmäistä kertaa palomuurin kautta. Se kysyy ohjeita, ja jos painat "OK" ja hyväksyt suositukset, ohjelma estetään.

Korjaat tämän hakemalla ohjelman luettelosta ja myöntämällä sille rajoittamattoman pääsyn. Normaalisti tarjolla on vaihtoehto "Salli kaikki" tai vastaava.

Turvallisuusohjelmiston asettaminen

Ohje on kaikissa suurin piirtein sama, mutta asetusten sijainti vaihtelee jokaisessa palomuurissa:

1. Avaa palomuurin ohjauspaneeli (normaalisti voit tuplaklikata palomuurin ikonia Windows-järjestelmän kellon vieressä tai hakea sen aloitusvalikosta).
  2. Valitse välilehti "Ohjelmat" (tai hae ohjelmalista muulla tavalla).
  3. Näet seuraavat kohdat ohjelmalistassa:
    • PokerStars.exe
    • PokerStarsUpdate.exe
    • PokerStarsCommunicate.exe
    • PokerstarsBr.exe
    • PokerStarsComp.exe (vain .FI)
    • Tracer.exe
    • xc.exe
    • xcw.exe
    • xcwxp.exe

Näiden jokaisen Estä kaikki -tilan muuttaminen Salli kaikki -tilaksi (tai vähiten rajoittavaan tilaan) pitäisi antaa sinulle luvan päästä sivustolle.

Ohjeet saattavat vaihdella turvallisuusohjelmiston merkin ja version mukaan. Jos kaipaat lisää apua, suosittelemme ottamaan yhteyden palomuuriohjelmistosi myyjään.