Leikkirahaostoihin saatavilla olevat valuutat

Leikkirahapaketit työpöytäohjelmistossa ja jakamissamme Android-mobiilisovelluksissa (sivustoltamme ladattuna) tarjotaan vain Yhdysvaltain dollareissa.

Mutta jos osto on tehty käyttämällä suoraan Google Play- tai Apple Store -kaupoista ladattua ohjelmistoa, tarjotut paketit ovat verkkokauppaan rekisteröityyn maksuvälineeseen liittyvän postiosoitteen mukaisessa valuutassa.

Suosittelemme sinua tutustumaan kaikkiin maasi pelaajille saatavilla oleviin leikkirahan ostovaihtoehtoihin ja valitsemaan niistä sinun tarpeitasi vastaavan.