Leikkirahamerkkien ostovaihtoehdot Google Playn kautta

Android-sovelluksessamme (jos se on ladattu Google Playn kautta) tehdyt leikkirahamerkkiostot käsittelee Google Play.

Jos haluat lisätietoja käytettävissä olevista vaihtoehdoista ostaessasi leikkirahamerkkejä Google Playn kautta, tutustu Googlen tukisivuun.

Näet kaikki sinulle saatavilla olevat leikkirahamerkkien ostovaihtoehdot avaamalla Leikkirahakassan mobiilisovelluksessamme:

1. Varmista, että etusivulla on valittuna Leikkiraha.
  2. Täppää Osta merkkejä -painiketta.

Valitse yksi leikkirahamerkkien paketeistamme ja sinulle esitetään kaikki saatavilla olevat ostovaihtoehdot.

Google Play voi tarjota leikkirahamerkkien ostamiseen talletusvaihtoehtoja, jotka eroavat meidän tarjoamistamme vaihtoehdoista oikean rahan talletuksen tekemiseen Stars-tilillesi. Tämä johtuu Google Playn ja yhtiömme asettamista erilaisista maksukäytännöistä.