Teknisten ongelmien virheenetsintä leikkirahaostojen aikana (työpöytäohjelmisto)

Jos kohtaat ongelmia leikkirahaostoissa, varmista, että käytät nettiselaimesi uusinta versiota, ja tyhjennä selaimen välimuisti.

Ohjeet selaimen välimuistin tyhjentämiseen löytyvät WikiHow-sivustolta, mistä löydät ohjeet eri selaimia varten kuvakaappausten kera.

Jos et vieläkään pysty suorittamaan leikkirahamerkkien ostoa loppuun, lähetä ohjelmistomme lokitiedostot sekä lisätietoja asiakaspalvelutiimillemme (HUOMAA, että lokitiedostot tallennetaan kovalevyllesi vain 48 tunnin ajaksi).

Lähetä lokitiedostot seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Lataa ohjelmistomme (HUOMAA, että sisäänkirjautumista ei vaadita tätä toimintoa varten).
  2. Valitse aulasta valikko Ohje (klikkaa ensin Lisää, ellei se ole näkyvillä).
  3. Valitse Lokitiedostot (sisällytä käyttäjätunnuksesi ja tiedot lokitiedostojen lähettämisen syystä).
  4. Klikkaa LÄHETÄ LOKITIEDOSTOJA, mikä lähettää lokitiedostot ja selityksesi asiakaspalvelutiimillemme.

Kerro myös lisätietoja ongelmastasi, kuten:

• Millä tietokoneella ongelma ilmenee tällä hetkellä? (Prosessorin malli / RAM-koko ja -tyyppi)
  • Mikä käyttöjärjestelmä tietokoneellesi on asennettu? (Windows Vista, Windows 10, Mac OSX jne.)
  • Mitä selainta käytät palveluidemme käyttämiseen? (Chrome, Safari jne.)
  • Minkä virheviestin mahdollisesti saat? Kuvakaappaukset auttavat erityisesti.
  • Mitä toimia teit ja missä vaiheessa kohtaat ongelman?