Leikkirahamerkkien osto-ongelmat

Jos sinulla on ollut ongelmia leikkirahamerkkien ostamisessa, ota yhteyttä suoraan maksun tarjoajaan:

• Työpöytäohjelmiston ja itsenäisen Android-sovelluksen kautta tehdyt ostot: WorldPay
  • Google Playn kautta tehdyt ostot: Google Support
  • App Storen kautta tehdyt ostot: Apple-tuki

Nämä tiimit osaavat auttaa sinua. Kun ongelmat ovat selvinneet, voit kokeilla pelimerkkien ostamista uudelleen.

Huomaa, että ohjelmistomme kautta tehtyjen leikkirahaostojen käsittelyssä saattaa mennä neljä arkipäivää.