Virheviesti: "Olet jo sisäänkirjautuneena toiselta tietokoneelta..."

Järjestelmämme sallii sinun kirjautuvan sisään tilillesi vain yhdellä laitteella kerrallaan. Jos yrität kirjautua sisään toisella laitteella tai alustalla (esim. sivustollamme), näet ilmoituksen, jossa sinun kerrotaan olevan jo kirjautuneena sisään.

Kuinka ratkaisen tämän ongelman?

Muista kirjautua ulos ennen kuin poistut tililtäsi. Valitse "Kirjaudu ulos" tai "Kirjaudu ulos ja poistu", kun poistut ohjelmistostamme, mobiilisovelluksestamme tai sessiosta kirjautuneena sisään sivustollamme.

Jos sinulla on yhä ongelmia tilisi käyttämisessä, ota meihin yhteyttä.