Perusta tai liity Home Games -klubiin (työpöytäohjelmisto)

Perusta oma nettipokeriklubisi valitsemalla pääaulan valikosta "Home Games" ja "Perusta pokeriklubi". Valitse sen jälkeen klubisi nimi ja kutsukoodi jäsenille. Lue ja hyväksy Home Games -kotipelien ehdot ja edellytykset ja valitse "Luo klubi". Älä käytä salasanaasi tai mitään henkilökohtaista tietoa kutsukoodissasi, sillä se jaetaan kaikille kutsutuille.

Kun perustat klubisi, saat klubin tunnuksen, joka sinun on lähetettävä ystävillesi kutsukoodin kanssa kutsuaksesi heidät mukaan.

Perustettavien tai liityttävien klubien enimmäismäärä riippuu käyttämästäsi ohjelmistoversiosta:

• Täysi versio:
    • Perustettavien klubien enimmäismäärä: 2
    • Liityttävien klubien enimmäismäärä: 10

• .NET-versio:
    • Perustettavien klubien enimmäismäärä: 1
    • Liityttävien klubien enimmäismäärä: 3

Huomaa, että klubien perustaminen ei ole saatavilla mobiilisovelluksessa tällä hetkellä.

Ohjeet Home Games -klubiin liittymiseen

Ystäväsi yksityiseen pokeriklubiin liittyminen on aivan yhtä helppoa:

1. Valitse "Home Games" → "Liity pokeriklubiin".
  2. Syötä klubin koodi ja kutsukoodi sekä nimesi tai kommentti. Nimesi tai kommenttisi näytetään vain klubin johtajalle hakemuksesi hyväksymistä varten.
  3. Hyväksy Home Games -kotipelien ehdot ja edellytykset.
  4. Valitse "Liity klubiin".

Klubin johtaja saa ilmoituksen, ja kun hän on hyväksynyt hakemuksesi, klubin nimi ilmestyy Home Games -aulasi klubiluetteloon.

Katso opastusvideo (vain englanniksi) klikkaamalla toistopainiketta!