Perusta tai liity Home Games -klubiin

Perusta oma nettipokeriklubisi valitsemalla pääaulanäytössä Lisää ja

1. Home Games
  2. Perusta pokeriklubi

Valitse sen jälkeen klubisi nimi ja kutsukoodi jäsenille. Lue ja hyväksy Home Games -kotipelien ehdot ja edellytykset ja valitse Perusta klubi.

Muista olla käyttämättä salasanaasi tai mitään henkilökohtaista tietoa kutsukoodissasi, sillä se jaetaan kaikille kutsutuille.

Kun olet perustanut klubisi, sinulle annetaan klubin tunnus ja näytetään henkilökohtainen räätälöitävä Home Games -pokeriklubin aula. Tämän jälkeen voit aloittaa ystäviesi kutsumisen lähettämällä heille Home Games -klubitunnuksen ja kutsukoodin.

Valitse klubiaulassasi Pelien hallinta ja voit alkaa luoda käteispelejä ja turnauksia itsellesi ja ystävillesi. Huomaa, että rajoituksesi perustuvat käyttämääsi ohjelmistoversioon:

• Täysi versio:

• Perustettavien klubien enimmäismäärä: 2
    • Klubien enimmäismäärä, joihin voit liittyä: 10

• .NET-versio:

• Perustettavien klubien enimmäismäärä: 1
    • Klubien enimmäismäärä, joihin voit liittyä: 3

Ystäväsi yksityiseen pokeriklubiin liittyminen on aivan yhtä helppoa:

1. Klikkaa pääaulasta Lisää → Home Games.
  2. Valitse Liity pokeriklubiin.
  3. Syötä klubin tunnus ja kutsukoodi sekä nimesi tai kommentti (nimesi ja kommenttisi näkyvät vain klubin johtajalle hakemuksesi hyväksymistä varten. Muista sisällyttää nimesi, että klubin johtaja voi tunnistaa sinut).
  4. Hyväksy Home Games -kotipelien ehdot ja edellytykset.
  5. Valitse Liity klubiin.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, klubin johtaja saa ilmoituksen, ja kun se on hyväksytty, klubin nimi ilmestyy Home Games -aulasi klubiluetteloon.