Pyydä käsihistoria

Voit tarkastaa käsihistoriasi pyytämällä tekstitiedostoa, joka lähetetään sähköpostiosoitteeseesi:

Työpöytäohjelmisto
  1. Työkalut
  2. Historia ja tilastot
  3. Käsihistoria
Mobiili
  1. Täppää valikkoa (Android) tai Lisää (iOS) ja sen jälkeen:
  2. Asetukset ja työkalut
  3. Pyynnöt
  4. Käsihistoria
PokerStars Next Gen
  1. Täppää Tili-kuvaketta ja sen jälkeen:
  2. Historia
  3. Käsihistoria

Jos käytät tukikeskuksemme nettisivustoversiota
Käsihistoria

Voit pyytää viimeiset 100 pelaamaasi kättä, käsihistoriasi tietyltä aikaväliltä, kaikki turnauksessa pelaamasi kädet tai minkä tahansa yksittäisen käden. Leikkirahan ja ilmaisturnausten käsiä ei valitettavasti arkistoida, joten niitä ei voi palauttaa.

Voit myös aktivoida Pikakäsihistoria-ominaisuuden, joka on saatavilla vain peliohjelmistomme oikean rahan versiossa, tarkastellaksesi käsiäsi välittömästi ohjelmistossa:

1. Avaa pöytä
  2. Vasemman yläkulman valikko: Pöytä
  3. Pikakäsihistoria

Näet käsihistoriat avautuvasta ikkunasta. Käsihistorioita ei tallenneta sulkiessasi ohjelmistoa ellet ole määritellyt toisin. Et siis pysty palaamaan niihin myöhemmin automaattisesti.

Voit myös käyttää käsien uusintakatselua. Tämän ominaisuuden avulla voit katsella edellisiä pelattuja käsiä uusintana alusta loppuun:

• Näytä edellinen käsi -kuvake pöytäikkunasi vasemmassa yläkulmassa tai
  • Valitse Visualisoi-painike Pikakäsihistoria-ikkunassa.

Juuri pelatusta kädestä näytetään uusinta.

Näet laajemman valikoiman aikaisempia käsiä tallentamalla kätesi kovalevyllesi:

3. Käsihistoria
  4. Tallenna käsihistoriani
  5. Aseta muutokset