Tulosten suodattaminen pelkästään turnauksista tai käteispeleistä

Käsihistoriatietokantamme ei voi luoda raportteja pelkästään käteispeleistä tai turnauksista. Käsihistoriamme säilytetään vain aikajärjestyksessä.

On kuitenkin olemassa pokerianalyysiohjelmistoja, jotka voivat suodattaa käsihistorioita. Voit syöttää käsihistoriasi PokerTrackerin tai Hold'em Managerin kaltaisiin ohjelmistoihin ja suodattaa haluamasi tilastot tuloksista. Huomaa, että nämä ohjelmistot eivät välttämättä tue käsihistorioita muilla kielillä kuin englanniksi.

Jos haluat tehdä tämän, sinun täytyy ladata haluamasi ohjelmistopaketti (voit ladata rajoitetut kokeiluversiot ilmaiseksi) ja ladata sen jälkeen käsihistoriasi ohjelmistoon. Voit sen jälkeen suodattaa ja tarkastella tuloksiasi haluamallasi tavalla.

Voimme tarjota sinulle koko käsihistoriasi milloin tahansa. Jos haluat meidän lähettävän sen sinulle, ota meihin yhteyttä.

Jos haluat tallentaa käsihistoriasi tietokoneellesi, valitse pääaulasta:

3. Käsihistoria
  4. Valitse Tallenna käsihistoriani.
  5. Klikkaa Aseta muutokset.