Kuva ei näy pokeripöydissä (tietokone)

Kuvat eivät näy automaattisesti pokeripöydissä, sillä niiden hyväksyminen voi kestää viisi päivää. Jos kuvasi hylätään, saat ilmoituksen sähköpostitse.

Jos kuvasi ei näy tämänkään ajan jälkeen, se voi johtua seuraavista syistä:

On mahdollista, että olet poistanut käytöstä valinnan Näytä pelaajakuvat. Tarkasta tämä seuraavasti:

1. Avaa Asetukset.
  2. Klikkaa Pöydän ulkoasu.
  3. Valitse Pöytänäyttö ja varmista, että tämä toiminto on valittuna.

Lisäksi usean pöydän turnausten aikana suuri pelaajamäärä pöydissä estää joskus pelaajakuvia näkymästä kunnolla. Useimmissa tapauksissa ongelma on vain väliaikainen, ja kuvasi ilmestyy uudelleen, kun vaihdat seuraavan kerran pöytää tapahtumassa.