Osallistuminen tai osallistumisen lopettaminen sarjataulukoihin

Lopeta osallistuminen tiettyyn sarjataulukkoon avaamalla se ja vierittämällä alas. Näet viestin: Klikkaa tästä lopettaaksesi osallistumisesi tähän sarjataulukkoon.

Toista tämä prosessi kaikissa sarjataulukoissa, joista haluat poistua.

Lopeta osallistuminen kaikkiin sarjataulukoihin:

Tietokone
  1. Asetukset
  2. Sarjataulukot
  3. Poista kaikista
Mobiili

Täppää kolmeviivaista navigaatiovalikkoa (Android) tai Lisää (iOS) ja sen jälkeen:

  1. Asetukset ja työkalut
  2. Sarjataulukot
  3. Poista kaikista

Voit liittyä uudelleen sarjataulukkoon kahdella eri tavalla. Avaa se ja valitse joko Liity ylhäällä tai vieritä alas kohtaan Klikkaa tästä aloittaaksesi osallistumisesi tähän sarjataulukkoon.

Liittyäksesi kaikkiin saatavilla oleviin sarjataulukoihin valitse Lisää kaikkiin. Voit myös valita automaattisen osallistumisen kaikkiin uusiin sarjataulukoihin.

Kun lopetat osallistumisesi sarjataulukkoon, pisteesi nollataan automaattisesti. Jos liityt sarjataulukkoon myöhemmin uudelleen, ei ole mahdollista lisätä jälkikäteen pisteitä, jotka on ansaittu lopetettuasi osallistumisen. Tähän sääntöön ei ole poikkeuksia, joten noudata varovaisuutta lopettaessasi osallistumisen sarjataulukkoon.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit