Pelaajamuistiinpanot tai värimerkinnät eivät tallennu oikein

Varmista ensin, että suljet ohjelmistomme oikein lopettaessasi sessiosi, koska muistiinpanot/merkinnät (merkinnät tallennetaan samaan tiedostoon) tallennetaan kovalevylle vain ohjelmiston sulkeutumisen yhteydessä:

Asetukset → Tilin tiedot → Kirjaudu ulos ja poistu

• Muistiinpanot tallennetaan paikallisesti tietokoneellesi, ei palvelimillemme, joten ne eivät seuraa mukanasi, jos siirryt tietokoneelta toiselle.
  • Jos muistiinpanosi eivät tallennu, vaikka suljet ohjelmistomme normaalisti, kokeile muuttaa muistiinpanotiedoston kohdekansiota.

On myös mahdollista, että oletuskansio, jonne yrität tallentaa muistiinpanoja, saattaa olla kirjoitussuojattu (esim. Ohjelmatiedostot-kansio on yleensä suojattu). Korjaa tämä avaamalla:

Asetukset → Peli → Pelaajamerkinnät

Valitse Vaihda kansio... ja muuta kansioksi Tiedostot tai jokin muu Ohjelmatiedosto-kansion ulkopuolella oleva kansio tai AppData-kansio.

Tämä luo kopion muistiinpanotiedostostasi uudelleen valittuun kansioon ja tulevat muistiinpanot/merkinnät tallennetaan sinne.