Tiedonsiirtomäärät mobiilisovelluksessa

Mobiilisovelluksen liikenteen määrä riippuu useista eri seikoista, kuten kuinka kiireinen sivusto on ja kuinka usein selaat auloja (tämä lisää liikennettä). Pelin aikana liikenteesi on keskimäärin 10 kt latausta ja 5 kt tiedon lähetystä per minuutti. Tämä saattaa vaihdella pelin nopeuden mukaan. Jos pelaat yhdessä pöydässä tunnin ajan, voidaan sanoa, että käytät hieman alle 1 Mt lataamiseen ja 500 kt tiedon lähettämiseen.

Ota huomioon, että sovelluksemme ohella muut asentamasi sovellukset, jotka lataavat tietoa netistä, lasketaan myös kaistanleveyden rajoitukseen (jos olemassa). Yleisimmät ohjelmat, jotka käyttävät suuria määriä tietoa, ovat GPS ja video- tai musiikkistriimit. Pidä silmällä kuukausittaisen laskutusajan kaistanleveyden käytön ylityksestä johtuvia käyttömaksuja. Voit seurata kuinka paljon tietoa olet käyttänyt laitteellasi seuraamalla näitä vaiheita:

Android
  1. Asetukset
  2. Verkko ja internet
  3. Tiedonsiirto
iOS
  1. Avaa Asetukset.
  2. Täppää Matkapuhelin tai Mobiilidata.

Nämä ovat yleisimpiä vaiheita tiedonsiirtotietojen löytämiseen, mutta ne saattavat vaihdella laitteesi ohjelmistoversion mukaisesti. Jos et löydä tiedonsiirron vaihtoehtoa, suosittelemme tarkastamaan laitteesi ohjekirjan tai ottamaan yhteyttä suoraan valmistajaan.

Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat rajoittamatonta matkapuhelimen tiedonsiirtoa. Suosittelemme niitä suuren käyttömäärän nettimobiilipelaajille.