Leikkirahamerkkien täydennys mobiililla

Uudet pelaajat saavat lahjaksi 35 000 leikkirahamerkkiä, kun he luovat Stars-tilinsä.

Voit lisäksi täydentää leikkirahamerkkisaldoasi 15 000 leikkirahamerkillä neljän tunnin välein.

Täydennysmahdollisuus on saatavilla leikkirahan käteispeleissä, turnauksissa ja etusivulla.

• Etusivulla:
    1. Valitse leikkiraha peliaulan yläpuolelta.
    2. Täppää Ilmaisia pelimerkkejä aulan alapuolelta.
  • Leikkirahan käteispeleissä:
    • Jos olet jo mukana leikkirahan käteispelissä, täppää vaihtoehtoa Valikko pöytänäkymän vasemmasta yläreunasta ja valitse Lisää merkkejä.
      Voit myös painaa ja pitää sormeasi pelaajakuvasi päällä täydentääksesi pelimerkkejäsi.
    • Jos yrität liittyä leikkirahan käteispeliin, eikä sinulla ole riittävästi merkkejä, sinulle tarjotaan ilmaisten pelimerkkien vaihtoehtoa.
  • Leikkirahaturnauksissa:
    • Jos yrität rekisteröityä leikkirahaturnaukseen, eikä sinulla ole riittävästi merkkejä, sinulle tarjotaan ilmaisten pelimerkkien vaihtoehtoa.

Käteispelipöydän löytäminen mobiililla:

1. Valitse Leikkiraha kotinäkymän aulan yläosasta.
  2. Vieritä Käteispeleihin.
  3. Täppää kynäkuvaketta ja valitse Näytä kaikki pelit päästäksesi hakusuodattimiin.
  4. Valitse mikä tahansa panos 50/100 alkaen ja täppää Pelaa nyt.

Osallistu turnaukseen mobiililla:

1. Valitse Leikkiraha kotinäkymän aulan yläosasta.
  2. Vieritä Turnaukseen.
    1. Täppää kynäkuvaketta nähdäksesi turnausvalikoiman.
    2. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa Aulanäkymään iOS-sovelluksen alaosassa tai voit valita ValikkoPokeri Android-sovelluksessa päästäksesi suodattimiin, joiden avulla voit tehdä tarkennettuja hakuja.
  3. Valitse haluamasi turnaus ja täppää Pelaa nyt tai Liity peliin.