Vinkit usean pöydän pelaamiseen

Jos sinua kiinnostaa pelata useassa pöydässä, tässä muutamia käytännöllisiä vinkkejä ja ominaisuuksia:

• Kasvata pöytien määrää hitaasti. Usean pöydän pelaaminen vaatii harjoitusta.
  • Käytä isoja näyttöjä – mitä suurempi, sen parempi. Näin saat useamman pöydän mahtumaan ruudulle.
  • Käytä näitä ominaisuuksia: Lisää → Asetukset → Pelaaminen → Usea pöytä

Voit laittaa päälle valikon eri vaihtoehtoja käyttämällä pikanäppäimiä. Osa pelaajista käyttää AutoHotKeyn (AHK) kaltaisia makro-ohjelmistoja pikanäppäimien simuloimiseen. Emme tue näitä ohjelmistoja emmekä pysty auttamaan niiden käytössä.

Voit muuttaa pöydän kokoa itse klikkaamalla ja liikuttamalla ikkunan oikeaa alakulmaa. Voit järjestää pöydät itse klikkaamalla ja liikuttamalla yläpalkkia, jossa näytetään niiden nimet. Kun olet tyytyväinen asetteluun, valitse pääaulan näkymässä:

• Lisää → Asetukset → Asettelut → Pöytäikkunoiden asettelu → Muista pöytien sijainti

Tämä ominaisuus muistaa aikaisempien pöytien sijainnit ja asettaa uudet pöydät samoihin paikkoihin.

Pöytien järjestely onnistuu myös automaattisesti ohjelmistossamme.

• Lisää → Asetukset → Asettelut → Pöytäikkunoiden asettelu
    • Järjestä pöydät vierekkäin: Tämä ominaisuus järjestää pöydät suurimpaan kokoon ilman päällekkäisyyksiä. Päällekkäisyydet ovat mahdollisia tässä ominaisuudessa, jos pienimmässä koossa avattuja pöytiä on enemmän kuin mitä näyttösi voi tukea.
    • Järjestä pöydät limittäin: tämä ominaisuus järjestää pöydät limittäin niin, että jokainen pöytä voidaan valita manuaalisesti.
    • Järjestä pöydät pinoon: tämä ominaisuus järjestää kaikki pöydät tarkalleen viimeiseksi valitun (klikatun) pöydän alle.

Meillä on myös ominaisuus "Oletuspaikka". Sen avulla voit valita yleisen pöytänäkymän, joten olet aina samalla paikalla. Käytä tätä valitsemalla:

• Lisää → Asetukset → Pöydän ulkoasu → Oletuspaikka

Tarjolla on useita oletuspaikan asetuksia, yksi jokaisessa mahdollisessa pöytärakenteessa (10-kätinen, 9-kätinen jne.). Sinun täytyy asettaa jokainen erikseen. Aseta oletuspaikkasi asettamalla merkki halutulle paikalle.