Ääniongelmat Windowsissa tai Macissa

Korttien jakamisesta syntyvä ääni... Pelimerkkien ääni, kun niitä siirretään potista pinoosi suuren voiton jälkeen... Välitöntä toimintaa pyytävä aikavaroitus!

Tiedämme kaikki, että äänet kuuluvat nettipokeriin ja -pelaamiseen. Emme halua, että jäät ilman tätä avainominaisuutta.

Saattaa olla selvä asia, mutta on parasta aloittaa tarkastamalla, että äänet ovat päällä. Avaa ohjelmisto ja valitse valikkopalkissa:

Asetukset → Yleiset → Äänet

Varmista, että "Ääniefektit päälle" on valittuna.

Sen alla näkyy "Aseta Beta-äänet päälle". Kokeile valinnan toimivuutta painamalla nuottikuvaketta kuullaksesi äänen.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavia suosituksia käyttöjärjestelmäsi mukaan:

Windows

Katso, että ohjelmisto ei ole asetettu mykistykselle Windowsin äänimikserissä.

1. Avaa pöytä ohjelmistossamme.
  2. Klikkaa oikealla napilla äänen voimakkuuden säätöä työpöytäsi oikeassa alareunassa.
  3. Valitse "Avaa äänenvoimakkuuden mikseri".

Näet ohjelmistomme äänenvoimakkuuden säädön. Jos se on mykistetty, nosta äänenvoimakkuutta.

Mac

Katso, että äänenvoimakkuus ei ole mykistetty Macissasi. Jos et näe äänenvoimakkuuden säädintä valikkopalkissa, seuraa näitä ohjeita:

1. Valitse "Järjestelmän asetukset".
  2. Valitse "Ääni".
  3. Vahvista, että "Näytä äänenvoimakkuuden säätö valikkopalkissa" on valittuna.