Pelaajamuistiinpanojen muokkaaminen

Avaa Pelaajamerkintätyökalun asetukset ja kansio, jonne muistiinpanosi on tallennettu, klikkaamalla:

1. Asetukset
  2. Pelaaminen
  3. Pelaajamuistiinpanot

Pelaajamuistiinpanojen asetukset

Tee uusia muistiinpanoja tai muokkaa nykyisiä muistiinpanoja muista pelaajista valitsemalla Muokkaa pelaajamerkintöjä.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot muokkausikkunassa:

1. Hakukenttä: tällä voit hakea merkintöjäsi muista pelaajista.
  2. Lisää...: tällä voit luoda muistiinpanon pelaajasta Stars-tunnuksen perusteella.
  3. Poista: tällä poistetaan korostettu muistiinpano yllä olevasta ikkunasta.
  4. Tuo merkintöjä: tällä voit tuoda tärkeitä muistiinpanotiedostoja muualta.
  5. Vaihda kansio...: tällä voit muuttaa kansiota, jonne merkintäsi tallennetaan.
  6. Avaa kansio: tällä voit avata kansion, jonne merkintäsi tallennetaan tällä hetkellä.
  7. Räätälöidyt merkit: Tällä voit muokata Pelaajamerkintöjen merkkejä ja muuttaa niiden nimet sekä väritykset.

Pelaajamuistiinpanojen vaihtoehdot

Tallenna muutoksesi klikkaamalla Sulje ja poistu ohjelmasta.