Pelaajamerkintöjen siirtäminen uuteen tietokoneeseen (Windows)

Jos olet vaihtamassa uuteen tai toiseen tietokoneeseen ja haluat siirtää pelaajamerkinnät, jotka tallensit pelatessasi vanhalla tietokoneellasi, seuraa alla olevia ohjeita.

Sinun täytyy ensin löytää merkintätiedosto, joka on vanhassa tietokoneessasi:

1. Avaa aula.
  2. Klikkaa Apua.
  3. Valitse Avaa Asetukset-kansio.
  4. Hae tiedosto Notes.user.xml ("user" on Stars-tunnuksesi).
  5. Kun olet löytänyt tiedoston, voit lähettää sen itsellesi sähköpostilla tai voit kopioida sen ulkopuoliselle kovalevylle.

Varmista, että olet asentanut ohjelmiston uuteen tietokoneeseesi ja seuraa näitä vaiheita:

1. Avaa aula.
  2. Klikkaa Työkalut.
  3. Valitse Pelaajamerkintöjen editori.
  4. Klikkaa Muokkaa pelaajamerkintöjä -ikkunassa Tuo merkintöjä.
  5. Hae tallentamasi merkintätiedosto ja klikkaa Avaa.