Etsi leikkirahapelit tietokoneella

Etsi leikkirahapöytämme valitsemalla vaihtoehto Leikkiraha, joka sijaitsee välilehden Tapahtumat vieressä pääaulassa.

Löydät leikkirahan käteispelipöytämme klikkaamalla välilehteä Käteinen, jonka kautta pääset leikkirahapöytiin. Leikkirahapöytien nimet alkavat sanalla Fun.

Jos haluat löytää leikkirahan turnaukset, valitse joko välilehti Turnaukset tai Sit & Go tai Spin & Go.

Varmista, että suodattimesi ovat pois päältä tai oikein muokatut, että näet etsimäsi pöydät. Muista myös, että jokaisessa aulaosiossa (käteispelit, Zoom, Sit & Go, turnaukset jne.) on omat suodattimensa (pelit, panokset, sisäänosto jne.).