Liity leikkirahan pokeripeleihin

Leikkirahapelit ovat loistava keino tutustua sivustoomme ja sen ominaisuuksiin. Pelit ovat hauskoja ja voit liittyä niihin hetkessä. Alta löydät pienen oppaan, joka auttaa sinua liittymään mukaan leikkirahan toimintaan. Klikkaa välilehtiä ja katso ohjeet leikkirahan käteispeleihin liittymiseen. Jos olet kiinnostunut muista peleistä, kuten Sit & Go- tai usean pöydän turnauksista, valitse kyseinen peliformaatti ja jatka siitä. Suosittelemme kuitenkin aloittamaan käteispeleistä, että opit perusteet.

Leikkiraha-aulaan siirtyminen ja peliluetteloiden selaaminen

Aivan ensimmäiseksi sinun täytyy siirtyä leikkiraha-aulaan, jos et ole vielä siellä, ja valita Kaikki pelit (työpöytäohjelmisto) tai Pokeri (mobiilisovellus) ylävalikosta nähdäksesi leikkirahan pelivalikoimamme.

Ohjeet leikkirahapelien löytämiseen työpöytäohjelmistossa:

• Varmista, että olet Pokerin aulassa (JOS alueellasi on tarjolla erilaisia tuotteita). Voit valita tuotteen ja tiettyjä ylätason valikoita ohjelmistomme ylälaidasta.
  • Valitse ylälaidassa oikealla puolella (juuri saldonäkymän alla) olevista valintapainikkeista Oikea raha ja Leikkiraha jälkimmäinen avataksesi leikkiraha-aulan.
    ***Nyt näytetään vain leikkirahapelit***
  • Siirry tämän jälkeen Kaikki pelit -aulaan (ylälaidan palkista) nähdäksesi saatavilla olevat pokerimuodot, kuten leikkirahaturnaukset, Sit & Go -turnaukset tai käteispelit.
  • Valitse Käteinen nähdäksesi ensin käteispelitarjontamme.

Ohjeet leikkirahapelien löytäminen mobiilisovelluksessa:

• Jos käytät "klassista" mobiilisovellustamme, valitse Leikkiraha sovelluksemme kotinäkymän aulan yläosasta.
  • Jos olet jo päivittänyt PokerStars Next Gen -sovellukseen (JOS se on saatavilla alueellasi), avaa Tilit ja valitse vaihtoehto Leikkiraha.
    ***Nyt näytetään vain leikkirahapelit***
  • Siirry tämän jälkeen osioon Pokeri sovelluksemme aulavalikon alaosasta nähdäksesi kaikki leikkirahaturnaukset, Sit & Go -turnaukset ja käteispelit.
  • Valitse Käteispelit, jos haluat nähdä toiminnan näissä pöydissä ensimmäiseksi.

Ohjeet suosikkipöytiesi löytämiseen työpöytäohjelmistossa

Näet Käteisaulassa luettelon peleistä, joista voit valita. Käytettävissä olevat suodattimet ovat loistava apukeino suosikkipöytiesi löytämiseen.

• Ennakkovalinnat: Pelivälilehtien alla voit määritellä pelimuodon (esim. No Limit Hold'em, Limit Hold'em), panokset (esim. pienet, keskitaso, korkeat) ja pelaajien määrän pöydissä näytettynä peliluettelossa. Ja jos klikkaat Peli-suodatinpalkista kohtaa Lisää pelejä, näet kaikki tarjoamamme pelityypit.
  • Luettelon lajitteleminen: Klikkaamalla eri tunnisteita (esim. pöytä, panokset, peli) voit lajitella luettelon (merkitsemällä valitsemasi lajitteluparametrin nuolella, joka osoittaa nousevan tai laskevan järjestyksen). Suosittelemme lajittelemaan pöydät aluksi panosten perusteella (nousevassa järjestyksessä pienimmistä suurimpiin). Tällä tavoin näet saatavilla olevat panokset ja valittavissa olevat pöydät kullakin panostasolla.
  • Näkymä: Voit myös muuttaa luettelon esittämistapaa. Klikkaa vain eri vaihtoehtoja kohdassa Näytä saadaksesi uuden perspektiivin.
  • Piilota täydet pöydät: Vältä täydet pöydät ja jonotuslistalle liittyminen valitsemalla Piilota täydet pöydät -vaihtoehto osion Panokset yläpuolelta.

Ohjeet suosikkipöytiesi löytämiseen mobiilisovelluksessa

Voit liittyä leikkirahapöytään Käteispelien aulasta. Suosikkipöytiesi löytämisessä on avuksi suodatinvalintojen käyttäminen.

• Valitseminen: Valitse ensimmäiseksi pelimuoto Käteispelien aulassa (esim. Texas Hold'em, Omaha). Valitse sen jälkeen sinua kiinnostava pelimuunnelma (esim. No Limit Hold'em, Zoom Hold'em, Heads Up, Limit Hold'em) päästäksesi sitä vastaavaan aulaan.
  • Lajittelu suodattimien perusteella: Suodatinvaihtoehdot voivat vaihdella pelistä riippuen (useimpia muunnelmia varten käytössä on sisäänoston liukusäädin ja suodatin pöydän koon mukaan).
    • Säätämällä sisäänoston liukusäädintä voit määritellä sinulle näytettävien pelin sisäänoston vaihteluvälin.
    • Täppäämällä valintapainiketta liukusäätimen vieressä (JOS saatavilla) voit tarkentaa hakuasi lisää valitsemalla haluamasi pöydän koon.
    • Kun olet tehnyt valintasi, täppää Näytä pelit suodatinnäkymässä nähdäksesi saatavilla olevat pöydät valintasi perusteella.

Leikkirahapöytään liittyminen työpöytäohjelmistossa

Vaihtoehtoja on periaatteessa kaksi, paikan ottaminen manuaalisesti tai paikan saaminen automaattisesti.

• Tuplaklikkaa haluamaasi pöytää peliluettelosta, niin sinut viedään pöytään ilman, että saat paikan automaattisesti.
  • Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Pelaa nyt -vaihtoehtoa oikean puolen paneelissa haluamasi pöydän valitsemisen jälkeen saadaksesi paikan automaattisesti.
  • Jos et näe Pelaa nyt -vaihtoehtoa, pöytä on täysi. Voit joko odottaa paikkaa klikkaamalla Liity jonotuslistalle oikean puolen paneelissa tai etsiä samanlaista pöytää valitsemalla Pelaa samanlaisessa pöydässä.
  • Kun olet avannut pöydän, klikkaa tyhjää paikkaa, jos et saanut paikkaa automaattisesti.
  • Ponnahdusikkunan sisäänostonäkymä näyttää sisäänostosumman ja muut sisäänostovaihtoehdot.
  • Huomaa, että saatavilla on sisäänoston liukusäädin, jolla voit helposti valita summasi.
  • Tee valintasi, klikkaa OK ja olet valmis liittymään mukaan toimintaan.

Leikkirahapöytään liittyminen mobiilisovelluksella

Helppoa:

• Kun olet löytänyt pöydän, johon haluat liittyä, täppää sitä tehdäksesi sisäänoston pöytään Pelaa nyt -näkymässä.
  • Tässä näkymässä näet nykyisen saldosi, sisäänostosumman ja muut sisäänostovaihtoehdot.
  • Tee valintasi ja valitse Vahvista, jos olet valmis ottamaan paikkasi pöydässä.

Merkkipinon täydentäminen työpöytäohjelmistossa

Huomaa, että valinta tuoda lisää pelimerkkejä pöytään on saatavilla vain, jos merkkipinosi on tuolla hetkellä alle pöydän sallitun enimmäissisäänoston.

Voit saada lisää pelimerkkejä kahdella tavalla:

• Klikkaamalla Lisää merkkejä pöydän oikeassa yläreunassa avautuu sisäänostoikkuna.
  • Tai käytä oikotietä klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella omaa paikkaasi.
  • Käytä sisäänostoikkunassa sisäänoston liukusäädintä valitaksesi pelimerkkimäärän, jolla haluat täydentää merkkipinoasi, ja vahvista valinta suorittaaksesi täydennyksen.

Lisätyt merkit vähennetään tilisi saldosta. Jos sinulla ei ole riittävästi saldoa jäljellä, sinulle esitetään Ilmaisia merkkejä -vaihtoehto (katso alta) ja/tai Osta leikkirahamerkkejä -vaihtoehto (JOS saatavilla alueellasi).

Merkkipinon täydentäminen mobiilisovelluksella

Huomaa, että täydentäminen on mahdollista vain, jos nykyinen pöytäsaldosi on alempi kuin pöydässä voimassa oleva enimmäissisäänosto.

Voit saada lisää pelimerkkejä pöytävalikon kautta:

• Avaa pöydän vasemmassa yläreunassa oleva valikko ja täppää Sisäänosto avataksesi sisäänostoikkunan.
  • Valitse sisäänoston liukusäätimellä pelimerkkimäärä, jonka haluat tuoda pöytään.
  • Vahvista valintasi suorittaaksesi täydennyksen.

Ilmaisten pelimerkkien täydennys

Voit saada 15 000 uutta pelimerkkiä ilmaiseksi joka neljäs tunti. Täydennys on saatavilla yleensä Kassalla.

• Valitse tai vieritä kohtaan Leikkiraha ja klikkaa Kerää.

Erilaisista kassa-asetuksista johtuen on myös mahdollista, että valinta Kerää näytetään suoraan kassan avaamisen jälkeen (leikkiraha-aulassa ollessa).

Muuta huomattavaa:

• "Klassisissa" mobiilisovelluksissamme on ylimääräinen Ilmaisia merkkejä -vaihtoehto leikkiraha-aulan kotinäkymässä.
  • Pelaajat työpöytäohjelmistolla ja useimmilla sovelluksillamme voivat myös tehdä täydennyksen rekisteröitymis- tai sisäänostoikkunan kautta ennen peleihin liittymistä sekä lisäostovalinnan kautta turnauksissa tai käteispelipöytien täydennysominaisuudella.
  • Muista, että lisäosto tai täydennys ei aina ole mahdollista, ja mahdollisuus ilmaiseen täydennykseen näytetään vain, jos tilin saldo on liian pieni kattamaan sen *ja* edellisestä täydennyksestä on kulunut neljä tuntia.