Puuttuvat pelit ja ohjelmisto-ominaisuudet

Jos sinulta puuttuu pelejä tai ominaisuuksia, saatat käyttää ohjelmistomme/sovelluksemme .NET-versiota. Se on vain leikkirahan erikoisversio.

Voit tunnistaa helposti .NET-ohjelmiston, sillä se ei sisällä kassaa. Mobiilisovelluksessa kassa puuttuu valikon vaihtoehdoista ja tietokoneversiossa kassan tilalla on Osta leikkirahamerkkejä -painike.

Osta leikkirahamerkkejä -välilehti tietokoneella

.NET-versiosta puuttuvia pelejä ja ominaisuuksia ovat esimerkiksi:

• Oikean rahan pelit
  • Ilmaisturnaukset
  • Kassa
  • Piilota etsi-toiminnolta
  • Etsi pelaaja
  • Etsi turnaus
  • Turnaushistoria
  • Pikakäsihistoria tai Näytä edellinen käsi
  • Boom!-käsiuusija
  • Pelihistorian tarkastus
  • Jaa kahdesti

Ohjelmistomme/sovelluksemme täyden version voi ladata sivustomme etusivulta (JOS täysi versio on saatavilla alueellasi).

Asentamisen jälkeen voit jatkaa kirjautumalla sisään samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joita olet käyttänyt aiemmin. Kaikki tilitietosi ja leikkirahasaldosi ovat automaattisesti saatavilla ja löydät kaikki pelit ja ominaisuudet täydestä versiosta.

Suosittelemme poistamaan asennetun .NET-ohjelmiston sekaannuksen välttämiseksi kahden alustan välillä.

HUOMAA: Vaikka tarjoamme oikean rahan pelejä, sinun ei tarvitse pelata niitä, eikä sinulta veloiteta mitään maksua, jos pelaat ainoastaan leikkirahalla.