Leikkirahamerkkien täydennys työpöytäohjelmistossa

Uudet pelaajat saavat lahjaksi 35 000 leikkirahamerkkiä, kun he luovat Stars-tilinsä.

Voit lisäksi täydentää leikkirahamerkkisaldoasi 15 000 leikkirahamerkillä neljän tunnin välein.

Täydennysmahdollisuus on saatavilla leikkirahan käteispeleissä, turnauksissa ja kassalla (lisenssistä riippuen).

Täydennä pelimerkkipinoasi työpöytäohjelmistolla:

• Valitse Kassalla välilehti Yhteenveto osiosta Stars-tilin tila ja klikkaa Kerää alaosiossa Leikkirahamerkit.

Täydennä leikkirahasaldoa

• Leikkirahan käteispeleissä:
    • Jos istut jo leikkirahan käteispelissä, voit hankkia lisää pelimerkkejä joko klikkaamalla merkkikaukaloa tai Asetukset pöydän yläreunassa pöydän teemastasi riippuen ja valitsemalla sen jälkeen Lisää merkkejä. On myös mahdollista, että Lisää merkkejä -valinta näytetään erikseen pöydän yläosassa yksittäisissä teemoissa. Vaihtoehtoisesti voit klikata hiiren oikealla painikkeella omaa paikkaasi, mikä avaa lisäostovalikon.
    • Jos yrität liittyä leikkirahan käteispeliin, eikä sinulla ole riittävästi merkkejä, sinulle esitetään täydennysmahdollisuus.
  • Leikkirahaturnauksissa:
    • Jos yrität rekisteröityä leikkirahan turnaukseen, eikä sinulla ole riittävästi merkkejä, sinulle esitetään täydennysmahdollisuus.