Pelihistorian tarkastuksen pyytäminen

Voit pyytää talletuksesi, kotiutuksesi, siirtosi ja peliesi historian ohjelmistossamme. Tee se seuraamalla alla olevia ohjeita laitteesi mukaisesti:

Sivusto

Jos käytät nettisivustoamme, siirry pelihistorian tarkastukseen alla olevan painikkeen avulla:

Pelihistorian tarkastus

Työpöytäohjelmisto
  1. Työkalut
  2. Historia ja tilastot
  3. Pelihistorian tarkastus
Mobiilisovellus
  1. Täppää Tili-kuvaketta
  2. Historia
  3. Pelihistoria

Valitse siellä päivämäärien aikaväli ja tiedoston salasana. Voit valita haluamasi salasanan. Mutta emme suosittele käyttämään samaa salasanaa, jota käytät tililläsi. Jos haluat nähdä StarsCoin-tietosi, valitse kyseinen ruutu.

Valitse seuraavaksi tiedostomuoto (Excel (97–2003), HTML tai tekstitiedosto) ja valitse "Lähetä". Sinun täytyy syöttää tilisi salasana vahvistaaksesi pyyntösi. Lähetämme sinulle sen jälkeen rekisteröityyn osoitteeseesi jatko-ohjeet sisältävän sähköpostin.

Jos et voi avata tiedostoa, sinulla on vanhempi ohjelma, joka ei tue pelaamisen tarkastustiedostoa. Korjaa ongelma päivittämällä pakkausohjelmasi. Suosittelemme käyttämään ohjelmia WinZip (valitse Lataa ja KOKEILE ILMAISEKSI) tai 7-zip tiedoston avaamiseksi.