Pöytäkuvan lisääminen tai vaihtaminen

Pöytäkuvan voi lisätä profiiliin vain tietokoneelle ladattavalla ohjelmistolla.

Jos käytät mobiilisovellustamme, näet kuvasi lisäyksen jälkeen, mutta kaikki muutokset ja uudet lataukset täytyy tehdä työpöytäohjelmistolla.

Valitse pöydissä nähtävä kuvasi kirjautumalla tilillesi ja valitsemalla:

1. Asetukset
  2. Tilin tiedot
  3. Vaihda kuva

Voit valita avautuneesta ikkunasta:

• Ikonin galleriamme valikoimasta
  • Oman kuvan lisääminen

Voit valita kuvan galleriastamme, yhden tunnetuimmista logoistamme PokerStarsin välilehdestä, ympäri maailmaan olevista lipuista, Global Poker Leaguen logoista tai laajasta valikoimasta avattaria, jotka sisältävät eläimiä, hahmoja, lomakuvia, onnenkaluja, muita urheilulajeja, pokeriin liittyviä kuvia, horoskooppimerkkejä, australialaisia tai poliittisia avattaria.

Lisää oma kuvasi:

1. Klikkaa Räätälöity kuva.
  2. Valitse Uusi kuva.
  3. Hae haluamasi kuva kovalevyltäsi.
  4. Valitse tiedosto ja valitse Avaa.
  5. Kun valittu kuva on ladattu palvelimellemme, klikkaa ja vedä valintaruutu haluamasi kuvan päälle (oikealla olevasta pienemmästä kuvasta näet miltä kuva näyttää pöydässä).
  6. Kun olet tyytyväinen pienemmässä ikkunassa olevaan kuvaan, paina Lähetä hyväksyttäväksi.

Kaikki kuvat tarkastetaan ennen niiden näyttämistä pöydissä. Pidätämme oikeuden hylätä kaikki epäsopiviksi katsomamme kuvat. Tarkastusajan pituus riippuu lähetettyjen kuvien määrästä. Aktivointi kestää enintään viisi päivää.

Voit muuttaa kuvavalikoimamme kuvia milloin haluat. Räätälöityjen kuvien muuttaminen on rajoitettu kolmeen kertaan per kuukausi. Uusi oma kuva poistaa aikaisemman.

Lisäksi, jos haluat käyttää netistä haettua kuvaa räätälöitynä kuvana, ota selvää tekijänoikeuslaista ja pidättäydy tekijänoikeuden alaisuudessa olevien kuvien käyttämisestä.