Etsi leikkirahapelit mobiililla

Käteispelipöydän löytäminen mobiililla:

1. Valitse Leikkiraha kotinäkymän aulan yläosasta
  2. Vieritä Käteispeleihin
  3. Täppää kynäkuvaketta ja valitse Näytä kaikki pelit päästäksesi hakusuodattimiin
  4. Valitse sisäänostotaso ja täppää Näytä pelit nähdäksesi kaikki pelit tai Pelaa nyt päästäksesi suoraan pöytään

Osallistu turnaukseen mobiililla:

1. Valitse Leikkiraha kotinäkymän aulan yläosasta
  2. Vieritä Turnaukseen
  3. Täppää kynäkuvaketta nähdäksesi turnausvalikoiman
  4. Valitse turnaus, jonka haluat pelata, ja täppää Rekisteröidy

Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa Aulanäkymään (iOS-sovelluksen alaosassa tai Android-sovelluksen laajennettavan valikon kautta) käyttääksesi turnaussuodattimia. Aseta siellä haluamasi suodattimet ja täppää Näytä pelit.