Leikkirahapelien löytäminen PokerStars Next Gen -sovelluksessa

Varmista ensimmäiseksi, että olet leikkirahan aulassa, jossa kaikki pelit ovat pelattavissa AINOASTAAN leikkirahalla.

Aulojen vaihtaminen (jos tarpeellista): Jos saldosi sovelluksen etusivulla näyttää oikeaa rahavaluuttaa, avaa Tili ja valitse vaihtoehto Leikkiraha.

Leikkirahapokerin näkymästä pääset kaikkiin peliauloihin (käteispelit, Sit & Go tai turnaukset) täppäämällä vastaavaa valikkoa ylälaidan palkista. Jokaisessa peliaulassa on samanlainen rakenne. Joko pelit ovat esillä heti tai tai sinulla on mahdollisuus selata eri pelimuotoja ja valita sinua kiinnostava pelimuunnelma.

Turnausaula: Pääset tästä suoraan peliluetteloon.

• Liikuttamalla Ilmaisturnaus-säädintä voit määritellä haluamasi sisäänoston vaihteluvälin.
  • Kun täppäät näytön alaosassa Lataa lisää, saat näkyviin lisää pelejä (jotka alkavat myöhemmin kuin luettelossa ensimmäisinä olleet).
  • Klikkaamalla turnausta pääset rekisteröitymisnäyttöön.

Turnaussuodin: Suodattimilla voit räätälöidä hakuasi.

• Kun täppäät valintapainiketta (Ilmaisturnaus-säätimen vieressä), suodatinnäyttö aukeaa.
  • Voit asettaa suodattimet eri vaihtoehdoille pelimuunnelman mukaan.
  • Tee valintasi ja klikkaa Näytä pelit, kun olet valmis.
  • Poista valintasi käyttämällä ylhäällä olevaa Tyhjää-painiketta.

Sit & Go- ja käteispeliaulat: Täällä voit valita eri pelimuodoista (esim. Hold'em, Omaha) ja muunnelmista (esim. yksi pöytä, usea pöytä, Heads Up jne.)

• Kun olet valinnut muunnelman, saatavilla olevien pelien luettelo tulee näkyviin.
  • Käytössäsi on sisäänostojen säädin ja pääsy useimpien pelimuunnelmien suodattimiin.
  • Valitse pelisi ja rekisteröidy seuraavassa näytössä.

Tietyn turnauksen hakeminen (turnausnimellä tai -tunnuksella): Voit hakea turnausta käyttämällä pokeriaulassa olevaa suurennuslasin kuvaketta.