Salasanatuki

Tyhjää salasanasi noudattamalla alla olevia ohjeita:

Työpöytäohjelmisto

Avaa ohjelmistomme ja valitse:

Kirjaudu sisään → Unohditko salasanasi?

Katso opastusvideo (vain englanniksi) klikkaamalla toistopainiketta.

Mobiilisovellus

Avaa sovelluksemme ja täppää "Unohditko salasanasi?"

Katso opastusvideo (vain englanniksi) klikkaamalla toistopainiketta.

Sivusto

Avaa sivustomme ja valitse "Kirjaudu sisään" -kohdasta "Unohdin salasanani/käyttäjätunnukseni". Syötä seuraavaksi käyttäjätunnuksesi tai rekisteröity sähköpostiosoitteesi ja lähetä pyyntösi. Saat lisäohjeet automaattisesti lähetetyssä sähköpostissa.

Jos et saa sähköpostiamme muutaman minuutin sisällä tai sinulla on muuta kysyttävää, valitse "Unohdin salasanani/käyttäjätunnukseni" ja tämän jälkeen "Ota yhteyttä" avataksesi Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeen.

Kun lomake on auki, seuraa näitä ohjeita:

1. Syötä sähköpostiosoitteesi.
  2. Kirjoita otsikko ja anna vähintään kolme pyydetyistä tiedoista.
  3. Kun olet valmis, valitse "Lähetä".

Peliemme reiluuden ja pelaajatilien turvallisuuden suojelemisen vuoksi uuden tilin avaaminen on mahdotonta, jos olet unohtanut salasanasi.

Kuinka vaihdan salasanani?

Vaihda salasanasi seuraamalla alla olevia ohjeita käytössä olevan alustan mukaisesti:

Sivusto

Jos käytät tukikeskuksemme nettisivustoversiota:

Salasana

Työpöytäohjelmisto

Kirjaudu sisään ja valitse:

Asetukset → Tilin tiedot → Salasana

Kirjoita nykyinen salasanasi, syötä sen jälkeen uusi salasana ja vahvista se. Vahvista muutokset valitsemalla "Aseta".

Mobiilisovellus

Avaa:

Tilikuvake → Kirjautuminen ja turvallisuus → Vaihda salasana

Kirjoita nykyinen salasanasi, syötä sen jälkeen uusi salasana ja vahvista se. Vahvista muutokset valitsemalla "Aseta".

En ole saanut salasanan tyhjäyslinkkiä

Jos et ole saanut salasanan tyhjäyslinkkiä rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi, tarkasta roskapostikansiosi. Jos sähköpostimme meni tähän kansioon, estä sen tapahtuminen myöhemmin muuttamalla sähköpostitilisi suodatinasetuksia. Voit myös lisätä viestiemme sähköpostiosoitteen osoitekirjaasi tai kontakteihisi.

Vaihtoehtoisesti, jos et löydä sähköpostiamme viestikansioistasi, kokeile käyttämällä toista sähköpostitiliä, esim. Gmail, Yahoo jne.

Vaihda sähköpostiosoitteesi seuraamalla alla olevia ohjeita käytössä olevan alustan mukaisesti:

Sivusto

Kirjaudu sisään, valitse "Tili" ja:

Salasanat

Työpöytäohjelmisto

Käynnistä ohjelmistomme ja kirjaudu sisään. Valitse aulassa:

Asetukset → Tilin tiedot → Sähköposti

Mobiilisovellus

Muuta sähköpostiosoitteesi mobiilisovelluksellamme valitsemalla:

Tili → Henkilötiedot → Sähköpostiosoite