RSA Security Token ja RSA Security PIN -koodi: selitys ja ohjeet pyytämiseen, aktivoimiseen, käyttöönottamiseen, vaihtamiseen ja ominaisuuden poistamiseen käytöstä.

RSA Security Token on turvallisin vaihtoehto tilisi suojaamiseksi.

Katso lisätietoja muista turvallisuusominaisuuksistamme.

Mikä on RSA Security Token?

RSA Security Token on pieni laite, joka toimii aktivoimisen jälkeen vain sinun tililläsi. Se päivittää kirjautumisturvallisuutesi "kaksinkertaiseen varmennukseen".

Kaksinkertainen varmennus perustuu johonkin, jonka tiedät (salasana ja PIN-koodi), ja johonkin, joka sinulla on (RSA Security Token).

Kun token on otettu käyttöön, sinua pyydetään syöttämään jokaisella kirjautumiskerralla salasanasi ja PIN-koodisi sekä RSA Security Tokenin näyttämät numerot. Nämä numerot vaihtuvat aina 60 sekunnin välein, mikä suojaa keyloggereilta ja estää tilisi luvattoman käytön.

Kuinka pyydän RSA Security Tokenin?

Jos se on saatavilla alueellasi, voit lunastaa RSA Security Tokenin Palkintokaupasta. Kirjaudu sisään tilillesi ja avaa:

• Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → RSA Security Token → Tilaa RSA Security Token
  • Mobiilisovellus: Tili → Kirjautuminen ja turvallisuus → RSA Security Token → Tilaa RSA Security Token
  • Sivusto:
    Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Jos tämä vaihtoehto ole saatavilla sinulle, ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua saamaan RSA Security Tokenin.

RSA Security Tokenin pyytämisen jälkeen se täytyy aktivoida ja ottaa käyttöön.

Kuinka aktivoin tokenin ja luon RSA Security PIN -koodin?

Kirjaudu sisään tilillesi ja seuraa näitä vaiheita:

• Sivusto: Tili → Asetukset → RSA Security Token → Aktivoi RSA Security Token
  • Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → RSA Security Token → Aktivoi RSA Security Token
  • Mobiilisovellus: Tili → Kirjautuminen ja turvallisuus → RSA Security Token → Aktivoi RSA Security Token
  1. Seuraa näytön ohjeita.
  2. Syötä RSA Security Tokenin sarjanumero pyydettäessä ja klikkaa "Seuraava".
    • Sarjanumero on Tokenin takaosassa ja koostuu yhdeksästä numerosta.
    • Tokenin sarjanumero on tulostettu tarralle ja myös kaiverrettu Tokeniin.
  3. Lue turvakoodin selitys ja valitse "Seuraava".
  4. Luo neljänumeroinen PIN. Tämä on turvakoodin ensimmäinen puolisko. Valitse sitten "Seuraava".
  5. Syötä turvakoodisi – tämä on yllä luotu neljänumeroinen koodi, jota seuraa kuusinumeroinen koodi, joka näkyy kyseisellä hetkellä RSA Security Tokenin näytöllä:
    • RSA Security PIN -koodi (salainen PIN-koodisi, neljä numeroa) + Tokenin koodi (Tokenin näytöllä olevat numerot, kuusi numeroa) = RSA-turvakoodi (10 numeroa)
  6. Kun olet syöttänyt Tokenin koodin, valitse "Seuraava" aktivoidaksesi RSA Security Tokenisi.

Nyt kun olet aktivoinut RSA Security Tokenin, sinun täytyy ottaa se käyttöön kirjautuaksesi sisään.

Kuinka otan RSA Security Tokenin käyttöön?

Kirjaudu sisään tilillesi ja seuraa näitä vaiheita:

• Sivusto: Tili → Asetukset → RSA Security Token → Ota RSA Security Token käyttöön
  • Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → RSA Security Token → Ota RSA Security Token käyttöön
    • Valitse "Ota RSA Security Token käyttöön".
  • Mobiilisovellus: Tili → Kirjautuminen ja turvallisuus → RSA Security Token → Ota RSA Security Token käyttöön

Syötä sen jälkeen pyydetyt tiedot. Tämä estää luvatonta henkilöä muokkaamasta tilisi turvallisuusominaisuuksia.

Odota uusien kirjautumisasetusten käyttöönoton vahvistusta. Saat lisäksi sähköpostin, jossa varmistetaan kirjautumisasetusten muutos.

Voinko vaihtaa RSA Security PIN -koodini?

Kyllä. Kirjaudu sisään tilillesi ja seuraa näitä vaiheita:

• Sivusto: Tili → Asetukset → RSA Security Token → Aktivoi RSA Security Token
  • Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → RSA Security Token → Aktivoi RSA Security Token
  • Mobiilisovellus: Tili → Kirjautuminen ja turvallisuus → RSA Security Token → Aktivoi RSA Security Token

Syötä sen jälkeen sarjanumero Tokenisi takaa, valitse uusi RSA Security PIN -koodi ja valitse "Seuraava".

Syötä RSA-turvakoodi, joka sisältää valitsemasi uuden RSA Security PIN -koodin.

Odota vahvistusta, että palvelin on hyväksynyt muutoksesi.

Kuinka poistan RSA Security Tokenin käytöstä?

Poista RSA Security Token käytöstä kirjautumalla tilillesi ja avaamalla:

• Sivusto: Tili → Asetukset → RSA Security Token → Poista RSA Security Token käytöstä
  • Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → RSA Security Token
    • Poista valinta kohdasta "Ota RSA Security Token käyttöön" ja valitse "Aseta".