Muuta itse määrättyä talletusrajaa

Sinulla on mahdollisuus asettaa päivittäiset, viikoittaiset tai kuukausittaiset talletusrajat tilillesi. Tämä on loistava työkalu, jota auttaa sinua seuraamaan pelaamiseen käyttämääsi summaa.

Kun asetat rajasi ja vahvistat sen syöttämällä salasanasi, talletusraja on voimassa vähintään 7 tai 30 päivää.

Jos haluat muuttaa rajaa tämän ajanjakson jälkeen, seuraa alla olevaa ohjetta riippuen käyttämästäsi laitteesta:

Työpöytäohjelmisto
  1. Työkalut
  2. Vastuullinen pelaaminen
  3. Aseta talletusraja
Mobiilisovellus
  1. Valikko (Android) tai Lisää (iOS)
  2. Asetukset ja työkalut
  3. Vastuullinen pelaaminen
  4. Aseta talletusraja

Klikkaa alla olevaa painiketta käyttääksesi tätä sivustomme kautta:

Talletusrajojen asettaminen

Tärkeää

Huomaa, että pyynnöt rajoituksen alentamisesta astuvat voimaan välittömästi. Pyynnöt rajan kasvattamisesta tai poistamisesta astuvat voimaan 24 tunnin kuluttua.