Näytä / Älä näytä käsiä -asetukset

Tarjolla on useita vaihtoehtoja korttiesi näyttämiseen käden päätyttyä.

Valikko:

1. Asetukset
  2. Peli
  3. Näytä / Älä näytä käsiä tarjoaa kolme vaihtoehtoa:
    • Älä näytä häviävää kättä: Et koskaan näytä häviävää kättä, vaan mukkaat sen automaattisesti.
    • Älä näytä voittavaa kättä: Mukkaat voittavan käden automaattisesti, kun muut pelaajat kippaavat korotukseesi.
    • Älä näytä luovuttaessa viimeisenä: Mukkaat kätesi automaattisesti, kun kippaat viimeisenä.

Varmista, että nämä vaihtoehdot eivät ole valittuna, jos haluat näyttää korttisi.

Tietokoneohjelmiston "Näytä / Älä näytä käsiä"-valinnat

Jos käytät mobiililaitetta, voit muokata mukkausvalintoja avaamalla valikon (Android) tai Lisää (iOS), ja sen jälkeen:

1. Asetukset ja työkalut
  2. Pöydän asetukset
  3. Automaattinen käsien mukkaus

Mobiiliohjelmiston "Automaattinen käsien mukkaus"-valinta

Jos käytät PokerStars Next Gen -sovellusta:

1. Valitse Tili (aulan oikein yläkulman kuvake) avataksesi tilipaneelin.
  2. Valitse Asetukset ja Pokeri.
  3. Valitse Automaattinen käsien mukkaus.

Käytä tätä ominaisuutta pelatessasi klikkaamalla jompaa kumpaa taskukorttia, kun sinulle on jaettu käsi. Tämä merkitsee kortin, jonka haluat näyttää, ja se nousee toisen kortin päälle. Kun olet viimeisenä toimintavuorossa ja haluat kipata, voit klikata Luovuta ja näytä näyttääksesi kippaamasi käden pöydälle.

Valinta voittavan käden näyttämisestä tulee esille, kun käsi on ohi. Kaksi vaihtoehtoa (Voitit "Älä näytä kortteja / Näytä kortit") tulee nopeasti esille näytölle, ja sinun täytyy klikata Näytä kortit näyttääksesi ne.

Tämä on saatavilla vain hetken ennen kuin järjestelmä mukkaa kortit ja jakaa seuraavan käden. Jos et valitse kumpaakaan vaihtoehtoa, kätesi mukataan, kun aika kuluu loppuun.