Näytä merkkipinon koko isoina blindeinä

Voit näyttää helposti merkkipinosi koon suhteessa isoihin blindeihin sen todellisen koon sijasta.

Esimerkiksi, jos blindit ovat 600/1 200 ja sinulla on 18 240 merkkiä, voit näyttää tämän 15,2 isona blindinä.

Aktivoi valinta avaamalla työpöytäohjelmistossa "Lisää" → "Asetukset" → "Pöydän ulkoasu" → "Pöytänäyttö". Mobiilisovelluksessa valinta löytyy avaamalla "Asetukset ja työkalut" → "Pöytäasetukset".

Voit valita vaihtoehdoksi:

• "Näytä merkkipinoarvot isoina blindeinä käteispeleissä"
  • "Näytä merkkipinoarvot isoina blindeinä turnauksissa"

Kun istut pöydissä, voit vaihtaa vapaasti isojen blindien ja pelimerkkien näyttämisen välillä valitsemalla oman kuvasi.

Tarkkuuden vuoksi palautamme näkymän oletusarvoiseen merkkinäkymään kahdessa tilanteessa, vaikka valinta olisi aktivoituna:

• Kun pelaajan all-in maksetaan, hänen merkkipinonsa näytetään aina todellisena pelimerkkien (tai rahallisena) arvona.
  • Pelaajat, joiden merkkipino putoaa alle yhden ison blindin, näkevät aina merkkipinonsa pelimerkkien (tai rahallisena) arvona.