Tilin PIN-koodi: Ohjeet PIN-koodin pyytämiseen, käyttöönottamiseen, vaihtamiseen, palauttamiseen ja käytöstä poistamiseen

PIN-koodi on sinulle myönnetty kuusinumeroinen koodi. Sitä käytetään ylimääräisenä turvallisuusominaisuutena salasanasi lisäksi. PIN-koodi vähentää keylogger- ja phishing-hyökkäysten sekä tilisi luvattoman käytön riskiä.

Kun PIN-koodi on asetettu tilillesi, sinun täytyy syöttää se näytöllä olevalla näppäimistöllä aina, kun kirjaudut sisään. Numerot vaihtavat paikkaa jokaisella kirjautumiskerralla, etteivät keyloggerit voi taltioida valitsemiasi painikkeita.

Jos haluat lisätä ylimääräisen vaiheen tilisi turvallisuuden lisäämiseksi, suosittelemme käyttämään RSA Security Tokenia (jos saatavilla alueellasi). Voit lukea lisätietoja tästä ominaisuudesta täältä.

Kuinka pyydän PIN-koodin?

Kirjaudu sisään tilillesi ja seuraa alla olevia ohjeita (riippuen käyttämästäsi laitteesta):

• Sivusto: Tili → Asetukset → PIN → Pyydä PIN-koodi
  • Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → PIN → Pyydä PIN-koodi
  • Mobiilisovellus: Tili → Kirjautuminen ja turvallisuus → PIN → Pyydä PIN-koodi

Sivustolla voit asettaa haluamasi PIN-koodin itse (jos saatavilla alueellasi).

Lähetämme PIN-koodin rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi. Kun olet vastaanottanut PIN-koodisi, sinun täytyy ottaa se käyttöön.

Kuinka otan PIN-koodini käyttöön?

Kirjaudu sisään tilillesi ja seuraa alla olevia ohjeita (riippuen käyttämästäsi laitteesta):

• Sivusto: Tili → Asetukset → PIN → Ota käyttöön PIN-koodi
  • Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → PIN → Ota käyttöön PIN-koodi
  • Mobiilisovellus: Tili → Kirjautuminen ja turvallisuus → PIN → Ota käyttöön PIN-koodi

Kun PIN-koodi on käytössä, saat vahvistusviestin.

Kuinka vaihdan PIN-koodini?

Kirjaudu sisään tilillesi ja seuraa alla olevia ohjeita (riippuen käyttämästäsi laitteesta):

• Sivusto: Tili → Asetukset → PIN → Vaihda PIN-koodi
  • Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → PIN → Vaihda PIN-koodi
  • Mobiilisovellus: Tili → Kirjautuminen ja turvallisuus → PIN → Vaihda PIN-koodi

Kuinka palautan PIN-koodini?

Jos olet unohtanut PIN-koodisi, voit palauttaa sen käyttämällä PIN-palautuspalveluamme. Tässä ohjeet:

1. Lataa ohjelmistomme.
  2. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
  3. Valitse "Kirjaudu sisään".
  4. Valitse "PIN-palautuspalvelu".

Lähetämme PIN-koodisi tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Jos et saa sähköpostia yllä esitettyjen vaiheiden noudattamisen jälkeen, tarkasta roskapostikansiosi. Sähköpostimme voi olla suodatettu roskapostikansioosi. Ehkäise tämän tapahtuminen muokkaamalla sähköpostitilisi suodatinasetuksia tai lisää sähköpostiosoitteemme yhteystietoihisi.

Jos olet vahvistanut matkapuhelinnumerosi tilillesi, lähetämme PIN-koodisi tekstiviestillä.

Jos et voi nollata PIN-koodiasi, meidän täytyy kysyä sinulta muutamia kysymyksiä, jotka vain tilin omistaja voi tietää:

• Mikä on rekisteröity syntymäaikasi?
  • Mikä on rekisteröity puhelinnumerosi?
  • Mitä aiempaa talletus-/kotiutusmenetelmää olet käyttänyt tililläsi?
  • Kerro meille lisätietoja, jotka voivat auttaa meitä vahvistamaan omistajuutesi. Näitä voivat olla esimerkiksi aiemmin rekisteröity posti-/sähköpostiosoite, arvio nykyisestä saldosta, viimeinen sisäänkirjautuminen, tilisi kuva.

Jos et voi vastata näihin kysymyksiin, lähetä meille selkeä digitaalinen valokuva henkilöllisyystodistuksestasi (passi, ajokortti tai kansallinen henkilökortti). Voit ladata sen sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuinka otan PIN-koodini pois käytöstä?

Suosittelemme pitämään PIN-koodin aktiivisena, mutta jos haluat poistaa sen, kirjaudu sisään tilillesi ja seuraa alla olevia ohjeita (riippuen käyttämästäsi laitteesta):

• Sivusto: Tili → Asetukset → PIN → Ota PIN-koodi pois käytöstä
  • Työpöytäohjelmisto: Asetukset → Tilin tiedot → PIN → Poista käytöstä PIN-koodi
  • Mobiilisovellus: Tili → Kirjautuminen ja turvallisuus → PIN → Poista käytöstä PIN-koodi

Kun PIN-koodi on poistettu käytöstä, saat vahvistusviestin.