Pöytäkone: Aulan ongelmat – sovelluksen ja aulan välimuistin tyhjentäminen

Jos kohtaat ongelmia aulassamme, esim. näet punaisen virhesivun, graafisia virheitä tai latausongelmia, suosittelemme tyhjentämään ohjelmistomme sovelluksen ja aulan välimuistin.

Tee se käyttöjärjestelmäsi mukaisesti seuraamalla alla olevia ohjeita:

Windows
  1. Sulje ohjelmistomme. Et pysty poistamaan kyseisiä tiedostoja ohjelmistomme ollessa auki.
  2. Avaa "Run"-komentoikkuna ("Windows-näppäin + R").
  3. Kirjoita:
    %temp%
  4. Poista seuraavat kansiot:
    • "XCW" on sovelluksen välimuisti.
    • "PokerStarsBrCache" on aulan välimuisti.

Käynnistä tietokoneesi uudelleen lopuksi.

Mac

Tässä prosessissa poistetaan tiedostoja ohjelmistostamme sekä nettiselaimesta. Sinun kannattaa tehdä varmuuskopio pelaajamuistiinpanojen tiedostosta, koska se poistetaan tässä prosessissa. Tiedoston nimi on "notes.user.xml" ("user" on käyttäjätunnuksesi). Se löytyy ainoastaan, jos olet tallentanut muistiinpanoja tai merkintöjä muista pelaajista pokeripöydissä.

Jos haluat tallentaa kopion tästä tiedostosta, aloita alta kohdasta 1. Jos et halua tallentaa sitä, hyppää kohtaan 2. Kun olet käynyt kyseiset ohjeet läpi, käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Vaihe 1: Tee kopio pelaajamuistiinpanojen tiedostosta

1. Avaa "Finder". Valitse ylhäällä olevasta valikosta: Avaa → Avaa kansio...
  2. Kopioi ja liitä alla oleva hakemistopolku ja paina "Avaa":
    ~/Library/Application Support/
  3. Vieritä alas ja avaa ohjelmistomme kansiota, joka sisältää muistiinpanotiedoston.

Jos kirjastokansiota ei näy:

1. Käynnistä "Terminal"-sovellus "Spotlight"-haun kautta. Spotlight löytyy valikkopalkin oikeasta yläreunasta tai painamalla näppäinyhdistelmää "Command" + "Välilyönti".
  2. Syötä seuraava komento kansion näyttämiseksi:
    chflags nohidden ~/Library/
  3. Klikkaa "Enter"

Tämä näyttää Kirjaston kansiot Finderissä, jotta voit etsiä mainitsemaamme tiedostoa.

Kun se on löytynyt, kopioi muistiinpanotiedosto toiseen kansioon.

Vaihe 2: Tyhjennä sovelluksemme käyttäjäasetukset

1. Avaa seuraava kansio (katso yllä olevat kohdat):
    ~/Library/Application Support/
  2. Hae ja poista ohjelmistomme kansio.
  3. Poista kansiosta "Asetukset" ja "Välimuisti" tiedostot tai kansiot, joiden alussa on "com.pokerstars..."
  4. Tyhjennä roskakori.

Seuraavaksi avaa Safari-nettiselain ja seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Safarin valikko omenakuvakkeen vieressä.
  2. Valitse "Asetukset", sen jälkeen "Edistyneet" ja valitse "Näytä kehitysvalikko valikkopalkissa".
  3. Avaa "Kehitys".
  4. Klikkaa "Tyhjennä välimuistit".

Välimuistikansion nimi on "XCW" ja löydät sen osoitteella ~/Library/Caches. Tyhjennä ohjelmistomme välimuisti siirtämällä kansio "XCW" roskakoriin.

Vaihe 3: Palauta tallennetut muistiinpanot

Avaa ohjelmistomme ja valitse:

1. Apua
  2. Avaa Asetukset-kansio.

Sulje ohjelmistomme ja kopioi pelaajamuistiinpanojen tiedosto takaisin kansioon. Jos sinulta kysytään tiedostojen ylikirjoituksesta, hyväksy se.

Käynnistä tietokoneesi uudelleen lopuksi.