iOS-sovelluksemme puhdas uudelleenasennus (kaikkien tietojen poisto sovelluksen välimuistin ohella)

Jos sovelluksessamme on ongelmia, joita sovelluksen uudelleenasentaminen ei korjaa, sovelluksen välimuistin tyhjentäminen voi auttaa.

Tämä poistaa sovelluksen ja kaikki siihen liittyvät tiedot, kuten sovelluksen välimuistin, kirjautumistiedot, asetukset ja offline-mediasisällön (jos mahdollista).

Seuraa näitä helppoja ohjeita laitteesi etusivulta:

1. Asetukset
  2. Yleistä
  3. iPhonen/iPadin muisti
  4. Valitse sovelluksemme
  5. Poista sovellus
  6. Käynnistä laitteesi uudestaan

Sovellus on nyt poistettu laitteestasi. Avaa App Store ja lataa sekä asenna sovellus jälleen.