Ohjelmistomme lokitiedostojen lähettäminen meille

Ohjelmistomme lokitiedostot tallentavat toiminnot sovelluksestamme.

Jos kohtaat ongelmia ohjelmistossamme tai tililläsi, lähetä meille lokitiedostot. Voimme tarkastaa niistä virheviestit tai merkit ongelman aiheuttajasta.

Lokitiedostot pyyhkiytyvät 48 tunnin jälkeen, joten lähetä nämä tiedostot mahdollisimman pian.

Työpöytäohjelmisto (Windows tai Mac)

Lataa ohjelmistomme (sinun ei tarvitse kirjautua sisään). Valitse aulassa:

Apua → Lokitiedostot (kirjoita käyttäjätunnuksesi ja oleelliset lisätiedot) → LÄHETÄ LOKITIEDOSTOJA.

Tämä lähettää meille automaattisesti lokitiedostot ja selityksesi.

Muiden liitteiden lähettäminen lokitiedostojen mukana

Jos haluat laittaa mukaan muita liitteitä (esim. ruutukaappauksen) ja lähettää ne lokitiedostojen mukana, voit tehdä sen manuaalisesti. Avaa aula ja valitse:

Ohje → Lokitiedostot → ZIPPAA JA TALLENNA

Tallenna tiedosto työpöydällesi (voit joutua navigoimaan työpöydälle, koska oletussijainti on asetuskansio). Voit sen jälkeen lähettää lokitiedostot ohjelmistomme tai nettisivuston kautta.

Katso vaiheittaiset ohjeet tästä videosta:

Entä jos en voi avata ohjelmistoa?

Koeta pitää ohjelmistoamme käynnissä vähintään 3–4 minuuttia ja jätä se "yrittämään" yhteyden muodostamista. Vaikka saisit virheviestin, jätä ohjelma auki vielä muutamaksi minuutiksi.

Kun jonkin aikaa on kulunut, seuraa seuraavia ohjeita käyttöjärjestelmäsi mukaisesti:

Windows
  1. Paina "Windows-näppäin" + "R" (samaan aikaan).
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina "Syötä":
    %USERPROFILE%\AppData\Local
  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.

Lähetä tiedostot edelleen meille ohjelmistomme tai sivustomme kautta. Sisällytä käyttäjätunnuksesi ja oleelliset lisätiedot.

Katso vaiheittaiset ohjeet tästä videosta:

Mac OS X
  1. Avaa Finder ja , klikkaa ylhäällä olevasta valikosta "Avaa" ja "Avaa kansio".
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina "Syötä":
    ~/Library/Logs
  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.

Lähetä tiedostot edelleen meille ohjelmistomme tai sivustomme kautta. Sisällytä käyttäjätunnuksesi ja oleelliset lisätiedot.

Jos käytät mobiilisovellustamme, valitse alla oleva vaihtoehto:

Mobiilisovellus (Android ja iOS)
  1. Lataa sovellus mobiililaitteellasi.
  2. Avaa tilipaneeli täppäämällä "Tili"-kuvaketta.
  3. Valitse "Apua" ja "Lähetä lokitiedostoja asiakaspalveluun".
  4. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja oleelliset lisätiedot.
  5. Täppää "LÄHETÄ LOKITIEDOSTOJA".

Tämä lähettää tiedostot automaattisesti meille.

Kun saamme ja tarkastamme tiedostot, voimme tarjota sinulle oikeanlaista apua.