Asetusten ja pelaajamerkintöjen siirtäminen

Voit siirtää henkilökohtaiset asetuksesi sekä pelaajamerkinnät toiseen tietokoneeseen.

Vaihe 1: Kopioi ja siirrä olennaiset tiedostot

1. Kopioi asetustiedosto (nimeltään tai päättyen "user.ini" tai "user").
  2. Kopioi pelaajamerkintöjen tiedosto (nimeltään notes.user.xml, jossa "user" on käyttäjätunnuksesi).
  3. Avaa tämän jälkeen ohjelmistomme. Valitse aulassa: Apua → Avaa Asetukset-kansio

Kun olet avannut asetusten kansion, sinun täytyy poistua ohjelmistosta ennen seuraavaa vaihetta:

1. Hae asetusten ja merkintöjen tiedostot:
    • Asetukset: tiedosto on nimeltään tai se päättyy "user.ini" tai "user".
    • Pelaajamerkinnät: Tiedoston nimi on notes.user.xml, jossa "user" on käyttäjätunnuksesi.
  2. Siirrä ne haluamaasi tietokoneeseen (esim. sähköpostitse, ulkopuolisessa kovalevyssä jne.).

Vaihe 2: Lisää merkinnät haluamasi tietokoneen ohjelmistoomme

Lisää merkinnät avaamalla ohjelmistomme aula ja seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Työkalut → Pelaajamerkintöjen editori → Tuo merkintöjä
  2. Hae kopioimasi merkintätiedosto ja valitse "Avaa'.

Asetustiedoston siirtäminen:

1. Avaa ohjelmistomme ja valitse aulassa: Apua → Avaa Asetukset-kansio

Kun olet avannut asetusten kansion, sinun täytyy poistua ohjelmistosta ennen seuraavaa vaihetta.

1. Kopioi toisella tietokoneella tallentamasi asetustiedosto asetuskansioon. Hyväksy, jos sinulta kysytään lupaa olemassa olevan tiedoston korvaamiseen.