Käyttöjärjestelmä: Ongelma yhteyden ottamisessa palvelimeemme

Jos sinulla on ongelmia yhteyden muodostamisessa, tässä muutamia vinkkejä.

Paina tästä jos käytät mobiilisovellustamme. Tai seuraa alla olevia ohjeita työpöytäohjelmistoa varten:

Työpöytäohjelmisto (Windows ja Mac)

Käynnistä uudelleen ja ota yhteys uudelleen

Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja kytke kaikki verkkolaitteesi pois päältä ja takaisin päälle. Verkkolaitteisiin voi sisältyä esimerkiksi modeemi, reititin, tukiasema jne. Varmista seuraavaksi, että nettiyhteytesi toimii, ja avaa ohjelmistomme uudelleen. Jos ongelma jatkuu, koeta muuttaa tietoturvaohjelmistosi asetuksia.

Tietoturvaohjelmiston asetusten muuttaminen

Voit sallia seuraavat ohjelmat antaaksesi Windows-ohjelmistollemme pääsyn internetiin:

• PokerStars.exe
  • PokerStarsUpdate.exe
  • PokerStarsCommunicate.exe
  • PokerstarsBr.exe
  • PokerStarsComp.exe (vain .FI)
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Jos et löydä kaikkia, salli ne, jotka löydät. Katso lisätietoja ohjelmien sallimisesta Windowsin sisäänrakennetussa palomuurissa sivulta: Windows Defender (Microsoft.com)

Katso ohjeet sovelluksemme käyttöoikeuden tarkistamiseen Macin sisäänrakennetussa palomuurissa sivulta: macOS Firewall (Apple.com)

Jos sinulla on muu tietoturvaohjelmisto, seuraa valmistajan ohjeita.

Jos et vieläkään saa yhteyttä, ota meihin yhteyttä

Jos yllä olevat vaiheet eivät korjanneet ongelmaa, lähetä meille alla olevat tiedot:

• Saamasi virheilmoitus, kuvakaappaus auttaa.
  • Tietokoneellesi asennettu palomuuri tai tietoturvaohjelmisto (esim. Norton, Panda, Avast, AVG).
  • Ohjelmistomme lokitiedostot Nämä tiedostot pyyhkiytyvät 48 tunnin jälkeen, joten lähetä ne mahdollisimman pian.

Voit lähettää nämä tiedot meille ohjelmistomme, mobiilisovelluksemme tai sivustomme kautta.

Huomaa:
Tarjoamme linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille ja tuotteisiin pelaajillemme. The Stars Group ei kuitenkaan tue tai ota vastuuta näiden The Stars Groupista riippumattomien tuotteiden tai sivustojen käyttämisestä. Kaikkien ilmoitettujen tietojen tai tuotteiden käyttö on omalla vastuullasi.

Mobiili (Android ja iOS)

Jos et saa yhteyttä mobiililla, kokeile näitä ehdotuksia. Kokeile sovellustamme uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen.

Tarkasta nettiyhteytesi.

Tarkasta, että olet yhteydessä joko Wi-Fin tai mobiilidataverkon kautta. Sinun pitäisi nähdä kuvakkeet ruudun yläosassa. Jos näin ei ole, muokkaa Wi-Fi- tai mobiilitiedonsiirtoasetuksiasi.

Käynnistä laitteesi uudestaan

Seuraava vaihe on käynnistää laitteesi uudelleen sammuttamalla ja käynnistämällä se uudelleen.

Asenna sovelluksemme uudelleen

Jos uudelleenkäynnistäminen ei ratkaise ongelmaa, koeta asentaa sovelluksemme uudelleen. Sinun täytyy ensin poistaa sovellus laitteestasi. Lataa uusi kopio sovelluksestamme ja asenna se.

Ota meihin yhteyttä ja lähetä tiedot

Jos yllä olevat vaiheet eivät korjaa ongelmaa, voit raportoida ongelman meille lähettämällä nämä tiedot:

• Virheviesti
  • Älypuhelimen/tabletin valmistaja ja malli tai iPhonen/iPadin malli
  • Android- tai iOS-versio

Voit lähettää nämä tiedot meille ohjelmistomme, mobiilisovelluksemme tai sivustomme kautta.